Medicii din Soroca, tratați de Covid-19, au revenit la locurile de muncă

Spitalul Raional Soroca, care până nu demult a fost un focar de infecție cu noul coronavirus, activează în regim obișnuit. Aici au fost ridicate restricțiile, iar medicii tratați de Covid-19 au revenit la muncă.

separator

Printre angajații medicali care au fost bolnavi de coronavirus este și asistenta superioară Ana Guțu, în vârstă de 48 de ani. Pe data de 1 aprilie, femeia a fost testată pozitiv la Covid-19.

,,Eu nu prezentam simptome, febră nu făceam, dar cea mai mare frică era pentru copilul și soțul care erau acasă. Au fost ulterior testați, testul a fost negativ, fapt care a fost îmbucurător pentru mine și familia mea”, a spus Ana Guțu, asistentă superioară.

Între timp, în raionul Soroca, Covid-19 continuă să bântuie. Zilnic, zeci de persoane sunt testate pozitiv la coronavirus. Majoritatea dintre ei sunt angajații și beneficiarii dispensarului Psihoneurologic din Bădiceni. La spital, doar 11 pacienți urmează tratamentul împotriva la COVID-19.

Până în prezent, în raionul Soroca 420 de persoane au fost testate pozitiv la coronavirus, printre care 220 de bolnavi au fost tratați, iar 9 au decedat. Raionul Soroca se află pe locul doi în Republica Moldova după numărul cazurilor de COVID-19.

sursa: www.nordnews.md

Un bărbat a sfârșit tragic pe un șantier de construcție din sectorul Buiucani. Cine este victima?
Articolul anterior
Mamele cu copii și minorii aflați în detenție au beneficiat de produse de igienă și de primă necesitate
Articolul următor
Alte articole interesante