Medicul echipei de baschet ŢSKA Moscova a murit din cauza coronavirusului, la vârsta de 44 de ani

Medicul echipei de baschet ŢSKA Moscova, Roman Abjelilov, a încetat din viaţă sâmbătă, în capitala Rusiei, la vârsta de 44 ani, decesul său fiind provocat de noul coronavirus, a anunţat clubul rus pe reţelele de socializare.

separator

Abjelilov, tatăl a doi copii, fusese internat într-un spital moscovit la începutul acestei luni, însă nu a putut face faţă maladiei care a ucis deja peste 300.000 de persoane în întreaga lume, informează Știri.md cu referire la Agerpres.

„Astăzi a murit bunul nostru prieten, coleg, medic excelent şi extraordinar om de familie Roman Abjelilov. El a luptat cu disperare, dar nu a putut face faţă complicaţiilor cauzate de infecţia cu coronavirus”, a precizat ŢSKA Moscova într-un comunicat.

Conducerea Euroligii masculine de baschet, cea mai importantă competiţie continentală intercluburi, a transmis „cele mai profunde condoleanţe familiei ŢSKA” în urma decesului lui Roman Abjelilov.

Spaniolul Sergio Rodríguez, care a evoluat la ŢSKA în sezonul trecut, a regretat, de asemenea, această pierdere: „Odihneşte-te în pace Roma. Nu vom uita niciodată bunătatea şi afecţiunea ta. Condoleanţele mele familiei, soţiei, copiilor şi întregii familii ŢSKA”, a scris baschetbalistul iberic pe o reţea de socializare.

Video. Imagini noi cu accidentul teribil din Capitală, surprinse dintr-un alt unghi
Articolul anterior
Video! Omagiu adus de către colegii taximetristului decedat în accidentul din Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante