Medvedev spune că situația din Bucha este „un alt fals al propagandei ucrainene” și acuză Ucraina că își ucide proprii civili „pentru a dezumaniza Rusia”

Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, susține că situația din Bucha este „un alt fals al propagandei ucrainene”, transmite agenția TASS, controlată de Kremlin.

Dmitry Medvedev

„Phantom of Kyiv”, o imagine a unei aeronave, care este luată dintr-un joc pe calculator. „Eroi pierduți” care s-au predat navei de război rusești. Maternitatea Mariupol, acum Bucha. Sunt falsuri care s-au maturizat în imaginația cinică a propagandei ucrainene. Sunt fabricii de trolli supravegheate de guvernele occidentale și de ONG-uri”. Zi de zi, știrile despre povestiri de groază și victorii devin din ce în ce mai delirante. Cu toate acestea, mașina falsă de la Kiev nu se oprește”, a declarat Medvedev, potrivit www.zdg.md.

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse acuză Ucraina că își ucide proprii civili „pentru a dezumaniza Rusia și a o denigra cât mai mult posibil”.

„Ucrainismul profund, alimentat de otrava anti-rusă și de o minciună atotconsumătoare despre identitatea sa, este un mare fals”, a spus Medvedev.

Anterior, Ministerul de Externe al Rusiei a declarat că imaginile cu civili morți din orașul ucrainean Bucha au fost „ordonate” de SUA, pentru a da vina pe Federația Rusă.

Armata ucraineană a găsit o cameră de tortură în Bucha, unde trupele ruse ar fi abuzat și ucis civilii ucraineni. Potrivit autorităților ucrainene, camera de tortură a fost organizată în subsolul sanatoriului pentru copii „Promenisti”, unde armata ucraineană a găsit cadavrele unui grup de bărbați. Toți aveau mâinile legate la spate.

Era naturală și frumoasă, iar acum nu se mai suportă! Incredibil cum arată un fost model care și-a mărit sânii de 16 ori

Operațiile estetice sunt foarte celebre în rândul femeilor, dar unele dintre ele exagerează și abuzează de ele. La fel a făcut și un fost model celebru, care și-a operat sânii de 16 ori. A ajuns să aibă un bust exagerat de mare și acum se consideră urâtă, motiv pentru care vrea să renunțe la intervenții, scrie redactia.ro.

Katie Price și-a mărit sânii de 16 ori

Katie Price este un nume celebru în Marea Britanie. Femeia a încercat de toate în viață: a fost model, a cochetat cu televiziunea, s-a lansat și în muzică și, cel mai dureros, și-a făcut numeroase operații estetice. În urmă cu câțiva ani era o fată normală, naturală, dar timpul a schimbat-o radical și a transformat-o într-o păpușă siliconată.

Era naturală și frumoasă, dar a simțit nevoia de mai mult și a început să se opereze. Dacă la 17 ani era deja un model apreciat, cu forme naturale, bucle proeminente și un zâmbet frumos, peste ani și ani a început să fie arătată cu degetul de toată lumea. Aceasta a ajuns să se opereze la nivelul feței de nenumărate ore, are buze mari și un nas mic, de păpușă, dar și un posterior mare, și el injectat.

Totuși, cel mai tare șochează cu sânii exagerat de mari, aflați deja la operația cu numărul 16. Are o mărime uriașă și deja nu îi mai poate ascunde. În plus, au devenit foarte incomozi și îi provoacă dureri de spate. Katie ia în calcul să scoată implanturile, dar nu este complet sigură că vrea să facă acest pas.

Vedeta nu se mai suportă și spune că, uneori, nu se mai poate privi în oglindă. I se pare că deja a exagerat și efectul nu este deloc unul plăcut. Din contră, se simte o femeie urâtă și vrea să pună punct circului în care spune că a intrat din prea multă curiozitate. Nu le încurajează pe tinerele din ziua de azi să apeleze la medicul estetician, ci le învață să iubească naturalețea.

Când eram în camera de machiaj, m-am uitat în oglindă și am spus: „Sunt atât de urâtă!” Acum mă gândesc „Nu mai mult pe față”, pentru că știi când ai aspectul de operație? Am asta acum. Nu e vorba că mă deranjează, pentru că mi-am făcut-o singură, dar uneori trebuie să te retragi puțin.”, a explicat vedeta.

Militarii moldoveni se vor antrena, alături de colegi din patru țări, în cadrul unui exercițiu

Militarii Armatei Naționale se vor antrena alături de colegii lor din România, Statele Unite ale Americii și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, la exerciţiul multinațional „JCET-2023” (Joint Combined Exchange Training), anunță Ministerul Apărării.

Exercițiul se va desfășura la centrele de instruire ale Armatei Naționale, în perioada 27 martie-7 aprilie curent și are ca scop antrenarea în comun şi efectuarea unui schimb de experienţă între militarii forţelor speciale moldoveneşti, române, americane, britanice, precum și creșterea nivelului de interoperabilitate între contingentele participante.

Conform scenariului, militarii din cele patru țări vor executa trageri de luptă avansate, paraşutări, exerciţii de antrenament în teren cu misiuni specifice.

„Joint Combined Exchange Training” se desfăşoară în conformitate cu planul de instruire al Armatei Naţionale pentru anul 2023.

Militarii din Batalionul cu Destinație Specială „Fulger” ai Armatei Naționale participă la „JCET” începând cu anul 2009.

NOTĂ: Informăm cetățenii că, în contextul desfășurării exercițiului „JCET 2023”, tehnica militară urmează să se deplaseze din unități la centrele de instruire ale Armatei Naționale pentru a participa la antrenamente. În acest sens, rugăm cetățenii să nu speculeze pe seama exercițiului și deplasării planificate a tehnicii militare.

Consultații stomatologice gratuite pentru copiii din Sângerei și Telenești. Echipele mobile de medici îi așteaptă începând de azi

În perioada 27-31 martie, echipele mobile de medici specialiști vor oferi consultații profilactice gratuite copiilor din raioanele Sângerei și Telenești, transmite moldpres.md.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, în perioada menționată vor fi prestate gratuit servicii medicale stomatologice unor copii din raioanele Sângerei și Telenești. Astfel, pe 27-31 martie medicii vor activa în Prepelița, raionul Sângerei; pe 27 martie – în Pistruieni, raionul Telenești; pe 28-31 martie – în Târșiței, raionul Telenești.

Conform programului aprobat de CNAM, în perioada de 27-31 martie nu sunt prevăzute servicii de screening pulmonar.

Săptămâna trecută au efectuat examene profilactice gratuite 840 de persoane, dintre care 481 – screening pulmonar și 359 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

Noi expulzări ale diplomaților ruși: Suedia, Danemarca și Spania îi trimit acasă
Articolul anterior
Rusia insistă că a venit în Ucraina nu din cauza „pământurilor ucrainene, ci pentru a aduce pacea mult așteptată în Donbasul însângerat”. Declarația reprezentantului permanent al Rusiei la ONU
Articolul următor