Meghan Markle a împlinit 40 de ani

Membrii familiei regale britanice i-au urat „La mulţi ani!”.

Regina Elisabeta a II-a și prințul William s-au numărat printre membrii familiei regale britanice care i-au urat „La mulţi ani!” ducesei de Sussex, Meghan Markle, cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani pe 4 august. Meghan îşi va sărbători ziua la Montecito, California, unde locuieşte împreună cu prinţul Harry şi cu cei doi copii ai lor, scrie digi24.

Cu această ocazie, contul oficial de Twitter al reginei Elisabeta a II-a a distribuit mai multe poze cu Meghan cu un mesaj de felicitare. Într-una din poze, Meghan apare alături de regină la primul lor eveniment public la Chester în 2018. O a doua îi înfăţişează pe Harry, Archie şi Meghan în Africa de Sud, iar ultima este de la un eveniment la care au participat ducele şi ducesa de Sussex în calitate de membri seniori ai familiei regale în martie 2020. Prinţul William şi soţia sa, Kate, au distribuit la rândul lor un mesaj de felicitare pentru Meghan pe contul lor de Twitter, alături de o poză a ducesei de Sussex pe plaja Bondi din Australia.

Relaţia dintre ducii de Sussex şi restul familiei regale a fost tensionată din ianuarie 2020, când cuplul şi-a anunţat planurile de a renunţa la statutul lor de membri „seniori” ai familiei regale. Ulterior, cei doi au acordat interviuri unor personalităţi ca Oprah Winfrey şi Dax Shepherd, ceea ce nu a aplanat tensiunile. Harry s-a întors în Marea Britanie de două ori de la mutarea lor SUA în martie 2020 – întâia oară pentru înmormântarea bunicului său şi a doua oară pentru a dezveli o statuie a mamei sale, Diana, la Palatul Kensington. Meghan nu a putut călători în niciuna dintre aceste ocazii, mai întâi pentru că era însărcinată şi apoi pentru că o născuse recent pe Lilibet.

O femeie și-a bătut cu bestialitate fiica, iar aceasta a ajuns la spital
Articolul anterior
Plantaţie de cânepă descoperită la Bubuieci
Articolul următor