Meghan Markle, durdulie pe covorul roșu. Ducesa a avut prima apariție mondenă de când s-a mutat în SUA

Ducii de Sussex au apărut la o gală glamouroasă din New York, organizată cu ocazia Zilei Veteranilor. Meghan Markle a atras atenția nu doar cu rochia ei superbă, ci și cu silueta mult mai ”împlinită”.

Meghan Markle a strălucit într-o spectaculoasă rochie roşie cu trenă, creaţie Carolina Herrera. Apariția ei a dominat covorul roşu al evenimentului.

Ținuta fost asortată la broşa în formă de mac pe care au purtat-o atât ea, cât şi Prinţul Harry. Un simbol al soldaţilor sacrificaţi în al Doilea Război Mondial, anunță okmagazine.ro.

Ducesa de Sussex şi-a aranjat părul într-un coc perfect executat şi a abordat un machiaj intens, de seară. Aceasta a fost prima ei apariţie de covor roşu în cei doi ani, de când ea şi Harry s-au relocat în Statele Unite. Un alt aspect care a atras atenția a fost noua siluetă a ducesei, mult mai robustă decât de obicei.

Meghan Markle a adus-o pe lume pe Lilibet la începutul lunii iunie și mai are un băiețel, pe nume Archie, care a împlinit doi ani în luna mai.

Angelina Jolie a mai avut o apariţie pe covorul roşu alături de copii. Cum s-a îmbrăcat Shiloh, fiica ei care este în centrul atenţiei de câteva luni
Articolul anterior
Jennifer Lopez, în rochie de mireasă! Artista, care arată perfect la 52 de ani, a făcut show la American Music Awards 2021
Articolul următor
Alte articole interesante