Meghan Markle este însărcinată? Cum a dat-o de gol mama sa

În ultima vreme, au apărut tot mai multe zvonuri că Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, ar fi deja însărcinată. Așa s-a întâmplat și la un eveniment recent la care au participat ducii de Sussex, unde toată lumea a fost de părere că rochița ei ascunde o burtică de gravidă. Însă, zvonurile sunt alimentate și de gestul mamei lui Meghan, care în curând se va muta la Londra.

separator
Mai exact, ea a fost surprinsă în Los Angeles, mergând în mod regulat la cursuri de bonă, pesemne pregătindu-se pentru rolul de bunică, potrivit tabloidului Daily Star.

Doria Ragland face cursuri la Cradle Company, în Pasadena, alături de două profesoare, care o învaţă să aibă grijă de bebeluşi, dar să acorde și primul ajutor. „Brandi şi Hannah sunt cele două doamne care o învaţă să devină bonă. Ia cursuri aproape de casa ei, la jumătate de oră de mers, pentru a nu se deplasa prea mult şi a nu atrage atenţia“, a declarat o sursă.

,,A învățat tot ce trebuie despre alăptate, noțiuni de bază pentru creșterea bebelușilor, metode de resuscitare și acordarea primului ajutor”, a mai spus sursa.

sursa

În Moldova sunt tot mai puțini liceeni
Articolul anterior
Astăzi, creştinii ortodocşi de stil vechi îl sărbătoresc pe Sf. Ioan Botezătorul Înaintemergătorul
Articolul următor
Alte articole interesante