Meghan Markle a împlinit 38 de ani! Mesajul plin de iubire al Prințului Harry

Meghan Markle a împlinit duminică, pe 4 august, 38 de ani, iar prințul Harry i-a dedicat un mesaj emoționant de dragoste, demonstrând încă o dată că este topit după soția lui.

separator
„La mulți ani, soției mele minunate. Îți mulțumesc că mi te-ai alăturat în această călătorie. Cu dragoste, H.’, a scris Harry, alături de o imagine cu soția lui din vizita lor oficială în Maroc, mesajul lui fiind cel mai frumos cadou pe care îl poate primi o femeie, potrivit fanilor celor doi, o adevărată declarație de dragoste.Ducesa de Sussex a primii mii de mesaje cu felicitări de ziua ei, însă nu au uitat-o nici cumnații ei, Kate Middleton și prințul William. „Îi urăm o zi de naștere fericită azi ducesei de Sussex”, au transmis ei pe pagina de Instagram a palatului Kensington, alături de o imagine cu ei patru când plecau de la slujba de la biserică de Crăciun.

Cu toate acestea, Meghan a preferat să-și petreacă ziua de naștere alături de Harry și de fiul lor, Archie, dar și de câțiva prieteni, la reședința lor Forgmore Cottage de la palatul Windsor. Potrivit revistei Hello, Harry i-ar fi pregătit soției lui o surpriză specială chiar dacă au ales să nu o sărbătorească cu mare fast, scrie libertateapentrufemei.ro.

Prima doamnă a Siriei s-a vindecat de cancer. Detalii dezvăluite abia acum
Articolul anterior
Un copil a fost aruncat de la etajul 10, de pe terasa muzeului Tate Modern din Londra
Articolul următor
Alte articole interesante