Meghan Markle va primi despăgubiri de 1 liră sterlină în procesul cu un tabloid care i-a încălcat viața privată

Suma nominală a fost stabilită în documentele tribunalului care confirmă oficial că ziarul a acceptat înfrângerea. Mail on Sunday a publicat o scrisoare scrisă de mână pe care ducesa i-a trimis-o tatălui ei, Thomas Markle, în 2018. Compania media va plăti, de asemenea, o sumă nespecificată pentru un caz separat de încălcare a drepturilor ei de autor.

Meghan Markle, ducesa de Sussex va primi despăgubiri de 1 liră sterlină de la Associated Newspapers, după ce s-a stabilit că Mail on Sunday i-a încălcat dreptul viața privată, relatează BBC.

Suma nominală a fost stabilită în documentele tribunalului care confirmă oficial că ziarul a acceptat înfrângerea.

Mail on Sunday a publicat o scrisoare scrisă de mână pe care ducesa i-a trimis-o tatălui ei, Thomas Markle, în 2018.

Compania media va plăti, de asemenea, o sumă nespecificată pentru un caz separat de încălcare a drepturilor ei de autor.

Associated Newspapers a indicat anterior că ia în considerare un nou apel la Curtea Supremă, dar compania a acceptat acum înfrângerea în acest caz de lungă durată.

În luna februarie a anului trecut, Înalta Curte s-a pronunțat împotriva trustului de presă în ceea ce privește viața privată și drepturile de autor, afirmând că problemele din acest caz erau atât de clare încât nu era nevoie de o audiere completă.

Meghan Markle ar putea primi despăgubiri de 1 milion de lire

Associated Newspapers nu a primit permisiunea de a face apel împotriva acestei decizii, dar s-a adresat Curții de Apel în încercarea de a obține anularea hotărârii inițiale. Cu toate acestea, în decembrie, Curtea de Apel a respins încercarea Associated Newspapers de a avea un proces.

Associated Newspapers va plăti, de asemenea, o sumă confidențială pentru încălcarea drepturilor de autor, în timp ce Mail on Sunday riscă, de asemenea, să fie nevoit să acopere o parte substanțială din costurile legale ale lui Meghan, care ar putea depăși 1 milion de lire sterline.

Avocatul specializat în mass-media Mark Stephens a declarat pentru The Guardian că înțelegerea nominală de 1 liră sterlină sugerează o slăbiciune în ceea ce privește aspectul legat de viața privată din dosarul ducesei.

Cu toate acestea, avocatul specializat în calomnie David Hooper a declarat pentru The Daily Beast: „Acceptarea sumei de 1 liră sterlină va fi evitat, probabil, o dispută imensă cu privire la amploarea prejudiciului pe care l-a suferit.”

sursa: www.alephnews.ro

Un preot din Moscova a bătut o pensionară care vindea flori la câțiva metri distanță

Un pretins sjulitor al bisericii din Moscova a agresat o bătrână, ziua în amiaza mare. Bărbatul agresiv cerea de pomană lângă stația de metrou Marksistskaia, iar pensionara vindea flori la câțiva metri distanță. Presupusul preot a lovit-o pe femeie cu piciorul, în timp ce ținea o icoană în mâini.

Un preot din Moscova a agresat o pensionară: A lovit-o cu piciorul

Canalul Baza relatează că pensionara ar fi decis să-și comercializeze florile puțin mai aproape de locul în care cerșea preotul. Reieșind din imaginile surprinse, „concurentul” nu a apreciat inițiativa femeii, transmite realitatea.md.

Fără să lase icoana din mâini, bărbatul a lovit-o pe bătrână cu piciorul. Cu ochii în lacrimi, femeia a cerut ajutorul trecătorilor.

În cele din urmă, femeia s-a dovedit a fi mai bună la suflet decât preotul, refuzând să cheme ambulanța și poliția.

Mark Zuckerbeg a devenit tată a treia oară

Mark Zuckerbeg, cofondatorul Facebook, a devenit tată din nou. Soția lui, Priscilla, a născut o fetiță, care a primit numele Aurelia.

Fericire în familia lui Mark Zuckerberg: A devenit tată de fetiță

„Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerbeg. Ești o mică binecuvântare”, a scris acesta pe Facebook.

Mark Zuckerberg este un antreprenor, dezvoltator de software și filantrop american care este cel mai bine cunoscut ca co-fondator și CEO al Facebook, cea mai mare platformă de socializare din lume.

Născut pe 14 mai 1984, la New York, Zuckerberg a dezvoltat de la o vârstă fragedă un interes pentru calculatoare și programare.

A urmat cursurile Universității Harvard, unde a lansat prima versiune a Facebook în 2004 ca site de rețea socială pentru studenții de la Harvard.

Ce spune taxatoarea din troleibuzul care a lovit mortal o copilă în Capitală

Taxatoarea din troleibuzul care a lovit mortal o copilă susține că fata nu a trecut regulamentar strada.

Totodată, ea susține că troleibuzul s-a oprit la trecerea de pietoni, iar după ce toate persoanele au traversat strada, troleibuzul a început să-și ia viteză, moment în care fetița a alergat înaintea mijlocului de transport pentru a traversa, însă nu a reușit și a ajuns sub roți.

Poliția are o altă versiune. Oamenii legii spun că fata traversa strada regulamentar, transmite protv.md, conform www.stiri.md.

Amintim că acest caz a avut loc în sectorul Ciocana al Capitalei. Copila lovită mortal avea 12 ani. Mai jos, video:

Ospătarii bolnavi de Covid, înlocuiţi cu roboţi în restaurante și hoteluri
Articolul anterior
Un bărbat din Indonezia s-a vaccinat de 17 ori. Vindea certificate verzi anti-vacciniștilor
Articolul următor