Melania Trump i-a luat locul lui Donald Trump și transmite mesaje americanilor, după ce toate conturile de socializare ale liderului de la Casa Albă au fost blocate

Melania Trump, cu peste 16 milioane de urmăritori pe Twitter, le-a transmis luni americanilor un mesaj în contextul în care mandatul actualului lider de la Casa Albă va expira în curând. Deși și-a exprimat ”dezamăgirea și întristarea” față de decizia susținătorilor soțului său de a lua cu asalt Capitoliul, Prima doamnă a Americii a reamintit că libertatea de exprimare este unul dintre idealurile pe care s-a fondat țara. 

Melania Trump a deplâns pierderile de vieți omenești cauzate de asaltul de săptămâna trecută și a precizat că se roagă pentru familiile celor care au murit. 

”Să nu aveți niciun dubiu, condamn ferm violențele care au avut loc la Capitoliu. Violența nu este niciodată acceptabilă. 
(…) Implor oamenii să pună capăt oricărei violențe, să nu facă niciodată presupuneri bazate pe culoarea pielii unei persoane sau să folosească diferitele ideologii politice ca fundament pentru agresiune și dușmănie”, a transmis Prima doamnă într-o declarație de presă distribuită pe contul său de Twitter.

În contextul în care contul de Twitter al liderului de la Casa Albă i-a fost suspedat definitiv după evenimentele violente de la Washington, acesta fiind principalul său canal de comunicare cu electoratul, Melania Trump a făcut apel la toți americanii să ia o pauză și să privească lucrurile din toate perspectivele, amintind că libertatea de exprimare a fost unul dintre idealurile pe care s-a fondat țara.

”Ca cetățean american, sunt mândră de libertatea de a ne exprima punctele de vedere fără a fi persecutați. Este unul dintre idealurile fundamentale pe care s-a clădit America. Mulți au făcut sacrificiul suprem pentru a proteja acest drept. Cu aceste gânduri, aș dori să fac un apel către toți cetățenii acestei țări să ia un respiro, să facă o pauză, și să privească lucrurile din toate perspectivele”, a adăugat Prima doamnă.

Fără a face nominalizări, soția lui Trump a criticat, în același timp, oamenii care au lansat acuzații false la adresa sa doar pentru a se afla în lumina reflectoarelor.

”Acum este momentul doar pentru vindecarea țării noastre și a cetățenilor ei. Acest moment nu ar trebui folosit în interes personal”, se mai arată în declarație.

”A fost onoarea vieții mele să vă fiu Primă doamnă. Vreau să le mulțumesc milioanelor de americani care ne-au sprijinit pe soțul meu și pe mine în acești patru ani și au arătat inredibilul impact al spiritului american”, le-a mai transmis Melania Trump cetățenilor. 

sursa

Covid-19 a ucis încă 17 oameni
Articolul anterior
Maia Sandu, sărbători în sânul familiei. Cum a fost surprinsă?
Articolul următor
Alte articole interesante