Mesaj în memoria tânărului muzician, postat de soție. ,,Hristos a înviat”, se întâmpla în urmă cu doar un an

Tânăra interpretă Luciana Spînu cu greu își revine după pierderea soțului ei, muzicianul Dorin Ieșeanu, răpus de covid la numai 33 de ani. Astăzi, tânăra mamă a scos din arhiva familiei un video filmat în urmă cu doar un an. O familie împlinită le ura tuturor prietenilor ,,Hristos a Înviat”. Internauții s-au emoționat profund și i-au transmis Lucianei și fiului ei multă putere și speranță.

,,Acest filmulet a fost facut in Ziua de Pasti, 20 aprilie 2020… Dorin Ieseanu, Luciana Spinu si Stelian Ieseanu. Am trimis acest mesaj video tuturor celor dragi noua in speranta unui an mai bun, mai prosper… am sperat ca anul 2021 va fi mai blind cu noi, dar nu a fost asa….
Acest an este unul din cei mai tristi ani… am ramas fara el, am ramas fara dragostea si sufletul meu pereche…. zilele sunt triste si noptile sunt reci fara el… sarbatorile nu mai sunt sarbatori in lipsa lui, iar dorul nostru nu poate fi alinat cu nimic…. durerea lui Stelian care cu lacrimi in ochi spune ca ii este dor de tati, ca vrea sa-l cuprinda, nu stiu cum sa o alin… Noi am fost o pereche frumoasa, de invidiat…. am trait in dragoste, pace si armonie, am facut lucruri frumoase impreuna si inca multe urma sa facem, dar viata a fost foarte nedreapta cu noi… am fost despartiti mult prea devreme, a ramas Stelian fara tata la doar 3 ani si 9 luni, atit de mic…dar atit de tare l-a necajit destinul… Nu stiu cum sa ma ridic fara el, nu stiu inca sa traiesc in lipsa lui, totul in jur e sumbru, fara culoare…. nu stiu daca o sa gasesc raspuns cândva, de ce?
Rana pe viață… durere de nedescris…
Te iubesc, te voi iubi până la ultima mea suflare… in memoriam…”, a scris Luciana Spînu, pe youtube.

Video. Filip Kirkorov, pacient în scaun cu rotile internat în spitalul de psihiatrie, în noul videoclip
Articolul anterior
Îngrozitor. Minoră din Hâncești, violată chiar în noaptea de înviere
Articolul următor
Alte articole interesante