Mesaje de susținere de la fanii Eurovision din toate colțurile lumii pentru piesa ,,Moldovița” și Valentin Uzun & Irina Kovalsky!

Valentin Uzun și Irina Kovalsky sunt pregătiți să câștige etapa națională Eurovision 2020 pentru a ne reprezenta țara la competiția muzicală de la Rotterdam. Artiștii au lansat varianta finală, îmbunătățită, a piesei ,,Moldovița” – un videoclip de câteva minute, pe ritmuri balcanice pline de energie, prezintă toată bogăția Moldovei, tradițiile și obiceiurile spațiului nostru, promovând turismul autohton și incitând turiștii să ne viziteze țara.

separator
Într-un timp scurt de la lansarea oficială a videoclipului s-au adunat un număr record de vizualizări pe canalul Youtube. De altfel, mesajele de susținere vin de la fani Eurovision din toate colțurile lumii, ceea ce înseamnă că piesa este pe placul publicului internațional.

Amintim că cea de-a 65-a ediție a concursului Eurovision va avea loc în Olanda, la Rotterdam, în perioada 12-16 mai. Moldova va evolua pe 14 mai 2020, în cea de-a doua semifinală Eurovision. Rămâne să aflăm cine va fi favoritul juriului care ne va reprezenta țara la faimosul concurs de muzică.

Cum să-ți protejezi privirea la calculator și ce înseamnă regula 20-20-20 pentru sănătatea ochilor?
Articolul anterior
Tânăr de 25 de ani, suspect de coronavirus în România, după ce a îngrijit bolnavi infectați cu noul virus în Germania
Articolul următor
Alte articole interesante