Mesajul Andreei Marin după anunțarea divorţului de Ştefan Bănică!

andreea_marin2_97160600Andreea Marin rupe tăcerea după anunţul divorţului. Vedeta a postat pe Facebook, în noaptea de luni spre marţi, câteva rânduri în care le mulţumeşte susţinătorilor pentru gândurile şi urările lor.

separator

„Am rupt orice legatură cu lumea virtuală și cu sursele de informare pentru câteva zile, pentru că mintea mea avea nevoie de liniște, sufletul meu de regăsire, copila mea de mine. Sper să-mi înțelegeți nevoia de echilibru și în același timp vă mulțumesc pentru că ați venit în număr neașteptat de mare alături de mine cu vorbe bune.

Și vreau să vă spun că înțeleg că e greu să accepți o astfel de veste când e vorba de un cuplu de care chiar îți pasă, dar îmi doresc să aveți încredere că acest moment din viață are la baza cumpătarea, maturitatea, discernământul, împăcarea, înțelegerea, prețuirea pentru tot ce am construit bun în ultimii 7 ani și dragostea pentru copii, care merită tot efortul părinților pentru a fi protejați.

Cineva m-a întrebat unde înseamnă „acasă” pentru mine. Răspunsul e același ca întotdeauna: acolo unde mi-e rostul, în România, și unde am de gând să rămân până când voi apune. Pe curând, cu drag și cu respect, Andreea”

Şi Ştefan Bănică a postat pe Facebook primul mesaj după anunţul privind divorţul de Andreea Marin.

„Mulţumesc pentru mesajele de bună-credinţă şi vă urez tuturor o săptămâna frumoasă!”, a scris Bănică pe reţeaua de socializare.

Amintim că Ştefan Bănică şi Andreea Marin au plecat în vacanţă în Dubai împreună, dar sunt cazaţi în hoteluri separate.

Sursa: http://www.rtv.net

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Află cauza ce l-a determinat pe Adrian Ursu să declare război kilogramelor în plus!
Articolul anterior
Globurile de Aur 2013: top rochii superbe!
Articolul următor