Mesajul Andreei Marin după anunțarea divorţului de Ştefan Bănică!

andreea_marin2_97160600Andreea Marin rupe tăcerea după anunţul divorţului. Vedeta a postat pe Facebook, în noaptea de luni spre marţi, câteva rânduri în care le mulţumeşte susţinătorilor pentru gândurile şi urările lor.

separator

„Am rupt orice legatură cu lumea virtuală și cu sursele de informare pentru câteva zile, pentru că mintea mea avea nevoie de liniște, sufletul meu de regăsire, copila mea de mine. Sper să-mi înțelegeți nevoia de echilibru și în același timp vă mulțumesc pentru că ați venit în număr neașteptat de mare alături de mine cu vorbe bune.

Și vreau să vă spun că înțeleg că e greu să accepți o astfel de veste când e vorba de un cuplu de care chiar îți pasă, dar îmi doresc să aveți încredere că acest moment din viață are la baza cumpătarea, maturitatea, discernământul, împăcarea, înțelegerea, prețuirea pentru tot ce am construit bun în ultimii 7 ani și dragostea pentru copii, care merită tot efortul părinților pentru a fi protejați.

Cineva m-a întrebat unde înseamnă „acasă” pentru mine. Răspunsul e același ca întotdeauna: acolo unde mi-e rostul, în România, și unde am de gând să rămân până când voi apune. Pe curând, cu drag și cu respect, Andreea”

Şi Ştefan Bănică a postat pe Facebook primul mesaj după anunţul privind divorţul de Andreea Marin.

„Mulţumesc pentru mesajele de bună-credinţă şi vă urez tuturor o săptămâna frumoasă!”, a scris Bănică pe reţeaua de socializare.

Amintim că Ştefan Bănică şi Andreea Marin au plecat în vacanţă în Dubai împreună, dar sunt cazaţi în hoteluri separate.

Sursa: http://www.rtv.net

Află cauza ce l-a determinat pe Adrian Ursu să declare război kilogramelor în plus!
Articolul anterior
Globurile de Aur 2013: top rochii superbe!
Articolul următor
Alte articole interesante