Mesajul dureros al unei femei, internată într-un spital de la noi cu Covid-19

O femeie din Moldova, internată în spital cu coronavirus, relatează momentele grele prin care trece familia sa. Și mama femeii s-a îmbolnăvit și se află internată într-un alt spital, în stare gravă, iar cei apropiați sunt rupți de durere.

separator
Femeia a relatat despre cele întâmplate pe o rețea de socializare:

„Coronavirusul mi-a schimbat viața! Dragii mei prieteni, cunoscuți, rude, sunteți mulți, iar eu vreau să vin cu un mesaj către Dvs! Vreau să fiu înțeleasă corect!

E ora 04:20 și eu nu mai dorm, privesc în paravanul spitalului, care îmi va fi casă pentru nu știu cât timp. Am stat mult și m-am gândit ce să scriu și cum să scriu? S-a năpustit acest virus și asupra mea și a lovit în cel mai drag om al vieții mele – MAMA mea (Îngerul meu).

Suntem ambele confirmate cu COVID-19! Sunt închisă, sunt izolată, nu pot să fiu lângă mama mea, care în 3 zile pur și simplu a secerat-o (starea extrem de gravă) acest COVID-19. Iar eu stau în alt spital, unde sunt supusă tratamentului, iar tatăl meu așteaptă rezultatul testului.

„Oameni buni vreau să fac apel pentru toți cei din lista mea de prieteni, spuneți și voi la rândul vostru celor dragi, celor apropiați să #steaacasă, nu mai riscați sănătatea Dvs. și a celor dragi pentru nimic în lumea asta!

O rugăminte, una mică doar și să vă îndemn pe fiecare din voi, măcar o clipă să îi transmiteți mamei un gând pozitiv, însoțit de energie pozitivă! Medicii luptă pentru ea fiecare secundă, e lupta contracronometru și lupta cu inamicul necunoscut încă pentru întreg sistemul medical global!

Vă implor să fiți vigilenți la maxim, nu mai contează nimic la moment (că ești sărac sau ești bogat). Virusul nu alege…..toți suntem pe aceiași linie! Va doresc sănătate tuturor! #stațiacasă”, a scris femeia.

De frica răzbunării, o femeie cu coronavirus şi-a cerut scuze în genunchi de la oamenii pe care i-a infectat
Articolul anterior
Elevii și liceenii sunt îndemnați să se pregătească pentru examene: acestea NU vor fi anulate
Articolul următor
Alte articole interesante