Mesajul inedit al lui Andrei Bolocan pentru Nata Albot, de ziua ei de naștere!

Nata Albot, faimoasa moldoveancă stabilită în Canada, a împlinit ieri 40 ani. Jurnalista și fondatoarea KLumea a primit sute de mesaje de felicitare de la urmăritorii săi virtuali din toate colțurile lumii, care îi urmăresc activitatea în mediul online.

separator
Andrei Bolocan și-a felicitat partenera de viață prin intermediul unui mesaj deosebit publicat pe facebook. Spiritul umorului și felul de a fi original l-au însoțit și de data aceasta pe fostul prezentator TV, care i-a dedicat femeii sale o declarație de dragoste inedită:

„Noroc, Nata.
În mod normal acest mesaj se poate adresa și față în față, dar cunoscându-te pe tine se poate întîmpla așa ca eu să-ți vorbesc și tu brusc să-ți amintești că ai de făcut o postare, trebuie să pui dovleacul la cuptor și în 5 minute trebuie urgent să faci o conferință cu cineva din satul Hulbunduc Issîc-Vertailovka despre un nou Festival dedicat Cititului pe Silabe la Costum și care să se numească CON STAN TIN.

Și atunci îți scriu aici pentru ca să nu-ți scape mesajul și pentru că mai am și avantajul martorilor. Dacă ajung cumva să-ți spun că uite ce ți-am spus, iar tu să-mi spui că nu ți-am spus ceea ce am spus că ți-am spus, eu să-ți spun că sunt oameni care foarte clar au spus că DA, eu chiar ți-am spus ceea ce tu ai spus că eu nu ți-am spus când ți-am spus. Înțelegi ce-am spus?

Dragă Nata, eu îți mulțumesc cu toată ființa mea. Cu toate mitocondriile de prin decembrie lui 2009 până în această clipă și imediat după, eu îți mulțumesc.

Pentru cei mai curați copii, big like! Pentru cele mai gustoase călătorii, chapeau! Pentru ochi larg deschiși, plâmâni cu aer curat de munte și vise. Cât mai multe vise. Mulțumesc.

Pentru idei care curg, răsăr, buhnesc și ies din tine neîncetat taman înainte de a fi trebuit să mergem la culcare pentru că mâine e grădiniță, stomatolog, dermatolog, cumpărături, reparație la Anatol, de transmis un document la ambasadă, emisie în direct și multe alte lucruri care ne fac barca vieții una grea, dar și foarte colorată (saglasisi) – pentru asta îți mulțumesc.

Azi încalc în mod flagrant și definitiv angajamentul meu de #SoberOctober și dau peste cap în cinstea ta câteva (multe!) picături de tequila maturată timp de 13 luni în butoaie din lemn de stejar.
La mulți ani, Nata! Iartă-mă că ți-o spun atât de rar – te iubesc.

p.s. Ai 24 de ore să confirmi recepționarea acestui mesaj. Dacă apar întrebări sau ai vrea să precizezi ceva, te rog să-mi scrii mai jos în comentarii sau în privat. Mă găsești și pe pagina Lumina ori la numărul scurt: unu-doi-trei-patru-copii-te-așteaptă-acasă-tu-unde-ești-la-ora-asta-femeie-dragă???„

Evident răspunsul Natei nu a ezitat să apară. Nata i-a răspuns lui Andrei printr-un mesaj scurt, dar hotărât. Aceasta a scris: „❤️Da!”.

Tot ieri, Nata Albot le-a arătat următorilor săi virtuali ce cadou și-a făcut cu ocazia celei de-a 40-a aniversări. Jurnalista și-a cumpărat o casă, la țară, în satul Pohrebea, Moldova.

„Mi-am făcut un cadou, o casă veche și frumoasă, într-un sat din Moldova. Sper ca, într-o zi, să vă pot primi aici. A mea. Promit să am grijă de tine. Să te păzesc. Să te corcolesc. Să te salvez și să-i inspir și pe alții să investească acasă și să salveze casele vechi. Ele sunt puținul frumos care ne-a mai rămas în Moldova. Mulțumesc tuturor pentru urări.❤️”, a scris Nata, pe Instagram.

Nata Albot, în vârstă de 40 de ani, și Andrei Bolocan, în vârstă de 32 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au împreună doi copii, o fetiță și un băiat. Nata Albot mai are două fetițe din căsătoria cu primul soț.    

Imigranţii morţi în camionul din Essex au plătit 14.000 de dolari pentru a ajunge în Marea Britanie
Articolul anterior
Un tânăr se află în stare gravă, după ce a fost bătut de șase indivizi chiar în Parcul Catedralei
Articolul următor
Alte articole interesante