Mesajul plin de iubire al lui Horia Brenciu pentru soția sa, care astăzi și-a sărbătorit ziua de naștere

Artistul și prezentatorul TV Horia Brenciu, în vârstă de 48 de ani, este un familist convins. Își iubeste soția și copiii extrem de mult, iar astăzi, de ziua partenerei sale, i-a dedicat acesteia un mesaj plin de iubire.

În ziua în care a împlinit 51 de ani, Horia i-a transmis soției sale un mesaj emoționant, pe rețelele de socializare. „Azi e ziua mamei copiilor mei, Alice Adriana Dumitrescu Brenciu! 🙂 E tipa blondă, de lângă mine… 🙂 Din păcate, n-o să mai scriu nimic pe fb astăzi. I-am oferit exclusivitate maximă! 😉 La mulţi ani, iubire! 🙂„, a scris el pe Facebook.

Horia Brenciu și soția sa, Alice, s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, dar abia în 2006 au decis să formeze un cuplu.

Horia a povestit în urmă cu ceva timp despre momentul în care a cunoscut-o pe soția sa și cum s-au îndrăgostit unul de celălalt. „Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă. Am făcut paşi multi până să devenim un cuplu. Şi unul, şi celălalt. Alice mi-a fost producător de trei ori, la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 şi la Pro TV în 2006. Ultima experienţa ne-a apropiat şi mai mult. Chiar dacă au existat perioade mai puţin bune, le-am depăşit cu zâmbete, cu înţelegere, cu generozitate şi multă iubire”, a declarat artistul.

De cealalată parte, Alice Dumitrescu a declarat că s-a îndrăgostit de el pe loc, dar nu putea să facă primul pas, pentru că era mai în vârstă decât el. ”L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relaţie. Mă uitam la el şi nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind şi acum gândind acelaşi lucru”, a declarat Alice Dumitrescu.

Deși au o relație de mai bine de 15 ani, Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au fost prieteni mult timp, înainte de a accepta că sunt îndrăgostiți unul de celălalt. ”Am fost prieteni mulţi ani şi am găsit umărul lui gata tot timpul pentru nişte lacrimi din iubire, profesie, copii ş.a.m.d. Acum nu mai plâng pe umărul lui, dar de multe ori râd cu lacrimi. La concerte e exploziv, n-are limite, nu are bariere, nu există ceva ce nu şi-ar da voie să facă. Acasă e controlat, gândeşte mult, analizează situaţii, încearcă să nu rănească pe nimeni cu vreo afirmaţie”, a adăugat Alice.

Cei doi au împreună patru copii și deși artistul are doar un copil biologic, îi iubește pe toți la fel. Alice și Horia sunt părinții a trei fete și un băiat. Horia și Alice o au împreună doar pe Mina, o fetiță de opt ani, iar soția sa mai are două fete din relațiile anterioare. Horia și-a dorit întotdeauna să aibă o familie numeroasă, motiv pentru care a decis împreună cu soția sa să adopte un copil. Astfel, cei doi au adoptat un băiețel, pe nume Toma, iar toată procedura a durat mai bine de trei ani. Cei 6 formează o familie fericită și unită.

Sursa

Lenuța Gheorghiță a lansat un superb videoclip la piesa ,,Omul, banul și averea”
Articolul anterior
Mai multe străzi din centrul Chișinăului vor fi redeschise pentru conducătorii auto
Articolul următor
Alte articole interesante