Mesajul plin de iubire al lui Horia Brenciu pentru soția sa, care astăzi și-a sărbătorit ziua de naștere

Artistul și prezentatorul TV Horia Brenciu, în vârstă de 48 de ani, este un familist convins. Își iubeste soția și copiii extrem de mult, iar astăzi, de ziua partenerei sale, i-a dedicat acesteia un mesaj plin de iubire.

În ziua în care a împlinit 51 de ani, Horia i-a transmis soției sale un mesaj emoționant, pe rețelele de socializare. „Azi e ziua mamei copiilor mei, Alice Adriana Dumitrescu Brenciu! 🙂 E tipa blondă, de lângă mine… 🙂 Din păcate, n-o să mai scriu nimic pe fb astăzi. I-am oferit exclusivitate maximă! 😉 La mulţi ani, iubire! 🙂„, a scris el pe Facebook.

Horia Brenciu și soția sa, Alice, s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, dar abia în 2006 au decis să formeze un cuplu.

Horia a povestit în urmă cu ceva timp despre momentul în care a cunoscut-o pe soția sa și cum s-au îndrăgostit unul de celălalt. „Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă. Am făcut paşi multi până să devenim un cuplu. Şi unul, şi celălalt. Alice mi-a fost producător de trei ori, la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 şi la Pro TV în 2006. Ultima experienţa ne-a apropiat şi mai mult. Chiar dacă au existat perioade mai puţin bune, le-am depăşit cu zâmbete, cu înţelegere, cu generozitate şi multă iubire”, a declarat artistul.

De cealalată parte, Alice Dumitrescu a declarat că s-a îndrăgostit de el pe loc, dar nu putea să facă primul pas, pentru că era mai în vârstă decât el. ”L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relaţie. Mă uitam la el şi nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind şi acum gândind acelaşi lucru”, a declarat Alice Dumitrescu.

Deși au o relație de mai bine de 15 ani, Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au fost prieteni mult timp, înainte de a accepta că sunt îndrăgostiți unul de celălalt. ”Am fost prieteni mulţi ani şi am găsit umărul lui gata tot timpul pentru nişte lacrimi din iubire, profesie, copii ş.a.m.d. Acum nu mai plâng pe umărul lui, dar de multe ori râd cu lacrimi. La concerte e exploziv, n-are limite, nu are bariere, nu există ceva ce nu şi-ar da voie să facă. Acasă e controlat, gândeşte mult, analizează situaţii, încearcă să nu rănească pe nimeni cu vreo afirmaţie”, a adăugat Alice.

Cei doi au împreună patru copii și deși artistul are doar un copil biologic, îi iubește pe toți la fel. Alice și Horia sunt părinții a trei fete și un băiat. Horia și Alice o au împreună doar pe Mina, o fetiță de opt ani, iar soția sa mai are două fete din relațiile anterioare. Horia și-a dorit întotdeauna să aibă o familie numeroasă, motiv pentru care a decis împreună cu soția sa să adopte un copil. Astfel, cei doi au adoptat un băiețel, pe nume Toma, iar toată procedura a durat mai bine de trei ani. Cei 6 formează o familie fericită și unită.

Sursa

Ceslav Ciuhrii, pe coperta revistei DAS: „Voi trăi în Satul German”

Omul de afaceri Ceslav Ciuhrii, care construiește de la zero „Satul German”, o suburbie nouă a municipiului Chișinău, spune că va locui și el acolo. Antreprenorul apare pe coperta ultimului număr al reviste de arhitectură și design DAS.

Foto: Ceslav Ciuhrii

„Voi dori să locuiesc aici (Satul German n.r.)? Bineînțeles! Aici va fi casa mea, amplasată într-o zonă în care deja se desfășoară prima etapă a lucrărilor de construcții”, a spus Ciuhrii într-un articol publicat în DAS.

Ultimul număr al revistei DAS, dedicat „Satului German”, a fost lansat la sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul unui eveniment organizat de „Satul German”. Tot atunci au fost premiați și câștigătorii unui concurs de design interior organizat pentru birourile de arhitectură și studiourile de design. Aceștia au realizat proiecte pentru câteva tipuri de locuințe din „Satul German”: apartamentul de tip penthouse, locuința de tip duplex mic, duplex mare și casa individuală. Lucrările lor ne ajută să înțelegem cum poate arăta inclusiv interiorul locuințelor din „Satul German”, nu doar exteriorul.

„Ne-am propus, astfel, să le dăm o mână de ajutor și niște idei bune viitorilor locuitori ai „Satului German” pentru etapa când își vor amenaja locuințele”, a scris Ceslav Ciuhrii pe Facebook despre concurs.

„Satul German” este considerat cel mai important proiect imobiliar al Republicii Moldova din ultimii 30 de ani. Va fi amplasat într-o zonă verde și cu aer curat, în preajma bulevardului Dacia, la ieșirea din capitală. Conceput după modelul suburbiilor europene, Satul German va avea cea mai bogată și modernă infrastructură, se va întinde pe o suprafață de 800 mii mp și va avea doar 38 de blocuri de până la cinci etaje și 800 de vile, construite conform celor mai înalte standarde europene de eficiență energetică. Va avea inclusiv școală și grădiniță moderne, spital, centru de fitness, centru comercial și tot ceea de ce are nevoie o familie pentru confort.

Rusia anunță expulzarea a 34 de diplomați francezi

Ministerul rus de Externe a anunțat miercuri despre explulzarea a 34 de diplomați francezi, ca represalii pentru cei 35 de diplomați ruși trimiși acasă de Franța la începutul lunii aprilie.

Administrația Emmanuel Macron a anunţat atunci decizia de expulzare a „numeroşi” diplomaţi ruşi, într-o acţiune coordonată cu Germania şi cu alte naţiuni occidentale, pe fondul tensiunilor generate de invazia militară rusă în Ucraina, scrie b1tv.ro.

Rusia reacționează la expulzarea diplomaților săi

Ambasadorul Franței din Moscova a fost chemat miercuri la Ministerul de Externe al Rusiei și a primit o notă în care se spunea că „34 de angajați ai instituțiilor diplomatice franceze din Rusia au fost declarați persona non grata”, se arată într-un comunicat al diplomației ruse.

Aceștia trebuie să părăsească Rusia în termen de două săptămâni, potrivit aceleiași surse.

Activitățile diplomaților ruși, în contradicţie cu „interesele noastre de securitate”

Oficiali guvernamentali de la Paris au declarat, sub protecţia anonimatului, că Franţa va expulza 35 de diplomaţi ruşi.

„Franţa a decis, în această seară, să expulzeze numeroşi membri ai personalului rus cu statut diplomatic din Franţa, ale căror activităţi intră în contradicţie cu interesele noastre de securitate”, a comunicat Ministerul francez de Externe, potrivit unui comunicat.

„Această acţiune se înscrie într-un demers european. Prima noastră responsabilitate este întotdeauna să garantăm securitatea cetăţenilor francezi şi a europenilor”, a subliniat Ministerul de Externe de la Paris.

Ucraina a confiscat aproape toată averea oligarhului rus Mihail Fridman, estimată la 12,9 miliarde $: „Nu am din ce trăi”

Un tribunal ucrainean a decis luni confiscarea unor active în valoare de 12,4 miliarde de grivne (420 de milioane de dolari) ale oligarhului rus Mihail Fridman, scrie Agerpres. Anunţul a fost făcut luni de procurorul general al Ucrainei, Irina Venediktova.

Venediktova a scris pe Facebook că activele respective sunt titluri la companii cipriote care sunt păstrate în Ucraina.

Oligarhul rus de origine evreiască Mihail Fridman a fost sancţionat de Uniunea Europeană în cadrul răspunsului UE la invazia militară rusă din Ucraina.

Născut în Ucraina şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din Rusia, Fridman a negat orice legături financiare sau politice cu preşedintele rus Vladimir Putin.

nvazia rusă în Ucraina, lansată pe 24 februarie, a scos în evidenţă presupuse legături ale evreilor ruşi bogaţi, precum Roman Abramovici, cu liderul de la Kremlin. 

Fridman se plângea că nu poate trăi cu 2.500 de lire pe lună

Mihail Fridman declara, în luna martie, că din cauza sancțiunilor trăiește “în arest la domiciliu”. Oligarhul s-a plâns că suma de 2.500 de lire sterline care i-ar fi alocată nu îi poate susține stilul de viață, scrie Business Insider, citată dxe observatornews.ro. 

Lenuța Gheorghiță a lansat un superb videoclip la piesa ,,Omul, banul și averea”
Articolul anterior
Mai multe străzi din centrul Chișinăului vor fi redeschise pentru conducătorii auto
Articolul următor