Mesajul zguduitor postat de soția lui Mihai Constantinescu, după moartea acestuia

Simona Secrier, soția regretatului Mihai Constantinescu, a postat un mesaj sfâșietor pe pagina de Facebook a artistului după decesul acestuia.

separator
”Iubirea ta este tatuată în inima mea! Drum lin, îngerul meu!”, este mesajul postat alături de o fotografie în care apare un portret al artistului din tinerețe alături de o poezie de două strofe intitulată ”eu”.

„Cine sunt eu aș vrea să-ți spun
Dar nu voi ști-o niciodată
Un bulgăre de contradicții
Ce nu se va sfârși vreodată.

Cine sunt eu nu știu nici eu
Un suflet printre stele
M-am rătăcit pe-acest pămân
Cu gândurile mele”.Sunt versurile alese pentru a fi postat de soția artistului. Mihai Constantinescu a murit marți seară, la ora 19.00. Artistul fusese internat la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, din luna mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator, scrie libertatea.ro.

Simona Secrier era alături de Mihai Constantinescu de mai bine de 20 de ani. Şi ea este tot interpretă. A făcut parte din trupa Etno. Cei doi au devenit o familie și în acte, la sfârşitul verii lui 2017, într-o ceremonie discretă.

”Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, mărturisea Mihai Constantinescu la Antena Stars.

Deşi între ei era o diferenţă de vârstă de 24 de ani, au trecut cu brio testul timpului. Mai mult, Simona i-a fost întodeauna aproape în momentele grele în care s-a luptat pentru viaţa lui, începând cu operaţia pe cord suferită în 2008, scrie clickpentrufemei.ro.

Ingenios! Studenții de la arhitectură au realizat piese de mobilier din materiale reciclabile
Articolul anterior
De ce te doare capul când ți-e foame?
Articolul următor
Alte articole interesante