Meseria de bază a lui Fuego. Nu are nicio legătură cu muzica

Meseria de bază a lui Fuego este un subiect prea puțin cunoscut de către fanii artistului. Până să ajungă un cântăreț cosacrat, Paul Surugiu nu a avut deloc o viață ușoară. În tinerețe a muncit din greu pentru a-și vedea visul cu ochii, scrie redactia.ro.

Care este meseria de bază a lui Fuego

În spatele oricărei povești de succes se ascunde multă muncă și ambiție. Este și cazul celebrului cântăreț Paul Ciprian Surugiu, cunoscut sub numele de scenă, Fuego. Are arta în sânge și iubește tradițiile autohtone. Vocea sa caldă îi încântă pe români de mai bine de două decenii, în special, în preajma Sărbătorilor. Este cântăreț, pictor și moderator de emisiuni. Unul dintre cei mai populari și iubiți artiști de la noi din țară. Un detaliu ascuns despre viața lui însă este meseria pe care o are la bază.

Artistul a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, faptul că el este lăcătuș mecanic. Totuși, îndrăgitul cântăreț a ținut să precizeze amuzat că, la ora actuală, nu crede că s-ar descurca să practice această profesie.

Drumul său către succes în lumea muzicală

Viața lui Fuego nu a fost deloc una ușoară, ci presărată cu grele încercări.

“Eu când am fost la început de drum, acum 20 și ceva de ani nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor, m-am descurcat singur doar cu ce mi-au dat mama și tata de acasă, mi-ai băgat și niște bănuți lunar în buzunar ca să pot să stau la studii în București. De multe ori în tramvai poate nu aveam bilet cumpărat ca nu aveam bani să cumpar acel bilet să mă duc de la Bucur Obor unde stăteam in gazda până la I.L. Caragiale unde studiam. Eu nu pot sa uit aceste vremuri pentru ca au foste grele.”, spunea artistul, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Fuego a urmat Liceul „Dr. Ion Rațiu”  din Turda și Facultatea de Teatru din cadrul Universității Ecologice. De asemenea , a făcut cursuri de canto la Școala Populară din Cluj-Napoca. Și-a făcut debutul pe scena Festivalului de la Mamaia din anul 1993. Acum, la vârsta de 46 de ani, artistul are în palmares 31 de albume de studio, peste 600 de piese în repertoriu, cinci discuri de aur și două de platină.

Madonna, desfigurată de operațiile estetice. Cum a aratat diva de-a lungul anilor

Madonna, în vârstă de 64 de ani, nu mai are nevoie de prezentare. Este una dintre cele mai apreciate artiste, iar melodiile sale au ajuns de nenumărate ori în topurile muzicale. Din păcate, vedeta a căzut pradă dependenței de operațiile estetice și a ajuns să fie de nerecunocut. Cea mai recentă apariție a artistei i-a îngrozit pe fani!

Madonna a șocat publicul la decernarea Premiilor Grammy

Madonna a prezentat cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy și a reușit să surprindă publicul. Nu datorită unei ținute excentrice, așa cum deja ne-am obișnuit, ci pentru că pur și simplu a fost nerecunoscut. Artista a trecut de n ori pragul medicului estetician, iar rezultatele lasă de dorit. Și-a injectat mult prea mult acid hialuronic pentru a ține departe semnele trecerii timpului, iar chipul său pare ca de ceară, lipsit de expresii faciale.

Cum a arătat Madonna de-a lungul anilor:

Adele, cu ochii în lacrimi la Premiile Grammy. A fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral

Adele și-a împlinit un vis mai vechi, iar aici nu ne referim la câștigarea a două premii Grammy în aceeași seară. Cântăreața britanică a fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral, scrie perfecte.ro.

Adele declara într-un interviu că nu l-a întâlnit niciodată în persoană pe Dwayne ”The Rock” Johnson, dar că își dorește cu disperare asta. „Cred că aș plânge mult”, spunea artista în decembrie 2021.

La gala Pfremiilor Grammy 2023 de luni dimineață, gazda evenimentului, Trevor Noah, i-a mărturisit că și actorul este un mare admirator al ei și al muzicii sale. 

După câteva zeci de secunde de suspans, comendiantul a dezvăluit că pe lista invitaților se află cineva pe nume The Rock. Dwayne Johnson și-a făcut apariția din mulțime și a luat-o în brațe pe Adele, emoționată la culme de surpriza organizatorilor.

La un moment dat, The Rock o sărută pe gură pe Adele, iar sala este în delir. Cântăreața era împreună cu iubitul ei, Rich Paul, și cu Lizzo, care au fost la fel de surprinși.

Surpriza a continuat, fiindcă The Rock a prezentat nominalizările pentru cea mai bună interpretare pop solo, dar și câștigătorul, care a fost chiar Adele.

Cei doi au petrecut multe ore împreună după Premiile Grammy 2023 și s-au fotografiat în toate ipostazele.

Haine, încălțăminte, dar și electrocasnice, aduse ilegal din Franța și Germania. Urmau să ajungă pe piața de la noi

Funcționarii postului vamal Leușeni au supus controlului de specialitate un autocar de model “Mercedes-Benz Tourismo”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova, transportând bagaje și colete neînsoțite.

În urma verificărilor au fost depistate haine și încălțăminte în cantități comerciale, toate nedeclarate organului vamal.

Documentat pe caz este un bărbat de 37 de ani, cu dubla cetățenie (RM/RO).

Bunurile au fost ridicate, iar persoana în cauză riscă să fie sancționată în conformitate cu prevederile art.287 alin.(10) Cod Contravențional.

Iar funcționarii postului vamal Costeşti, în comun cu funcționarii Centrului Chinologic, au supus controlului de specialitate un microbuz de model “Mercedes-Sprinter”, ce se deplasa pe rută neregulată Germania – Republica Moldova.

Urmare a verificărilor, printre bagajul neînsoțit au fost depistate bunuri de uz casnic noi, în asortiment, nedeclarate organului vamal.

Documentat pe caz este un bărbat de 32 de ani, cetățean al Republicii Moldova.

Bunurile au fost ridicate, iar persoana în cauză riscă să fie sancționată în conformitate cu prevederile art.287 alin.(10) Cod Contravențional.

Cele mai bune alimente pentru a avea rinichi sănătoși
Articolul anterior
Cum putem mânca paste fără să ne îngrășăm. Regula simplă de care să ții cont
Articolul următor