6-2

„Claudia a terminat clasa a 5-a”. Kristina Orbakaite, la absolvirea fiicei sale la școala din New York

Fiica Cristinei Orbakaite, Claudia, a absolvit clasa a 5-a la o școală din New York. Artista din Rusia a zburat la New York pentru a fi alături de cea mai tânără moștenitoare a familiei.

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane

Pe 1 iunie, artista a anunțat că fiica ei a absolvit clasa a V-a. În cinstea acestui eveniment, a avut loc o ceremonie de absolvire.

„Astăzi, Klavochka a absolvit clasa a V-a, ceea ce în America înseamnă trecerea de la școala elementară la liceu! Aici ei acordă o mare importanță acestui lucru – prima absolvire. La mulți ani tuturor de Ziua Copilului, pace și cer liniștit deasupra capului”, a scris vedeta.

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane

Reamintim că din prima căsătorie Kristina îl are pe fiul Nikita Presneakov, de la cea de a doua – pe fiul Denis Baysarov. Claudia s-a născut în cea de a treia căsătorie a interpretei cu omul de afaceri Mihail Zemțov, care deține afaceri în America.

Mama a zece băieți a născut, în sfârșit, o fetiță

Potrivit lui Alexis, mulți o condamnă pentru că are atât de mulți copii și cred că îi naște doar pentru a primi alocații și ajutoare pentru copii.

Când britanicul Alexis Brett, în vârstă de 39 de ani, a născut cel de-al zecelea fiu al ei, ea a decis să se oprească acolo. Bineînțeles, nu i-ar deranja să-și nască fiii pentru o soră, dar după al 10-lea băiat nu a mai sperat.

Alexis a rămas din nou însărcinată din greșeală, ea și soțul ei nu și-au plănuit mai mulți copii, dar au decis să-și lase zece copii să aibă un alt frate.

Dar soarta a pregătit o surpriză pentru părinții cu mulți copii – și în cele din urmă au avut o fiică, iar copiii lor au avut o soră, Cameron.

„Nu mă puteam aștepta să fie încă o fată. După 10 băieți, am încetat să mai sper. Dar acum sunt extrem de fericit.” Alexis și-a împărtășit bucuria.

Potrivit tatălui de familie, în vârstă de 44 de ani, David, frații Cameron, care acum au între 2 și 17 ani, au fost foarte fericiți de apariția singurei lor surori.

Acum încearcă să nu facă zgomot acasă și să fie cât mai liniștiți pentru a nu trezi copilul. Îi cer mamei lor să-și țină sora în brațe și să se alinieze pentru a o hrăni cu biberonul.
Potrivit lui Alexis, mulți o condamnă pentru că are atât de mulți copii și cred că îi naște doar pentru a primi alocații și ajutoare pentru copii.

„Este o prostie totală! Soțul meu este mecanic de tren și are un salariu bun și nici măcar nu suntem eligibili pentru întreținere completă pentru copii.” spuse femeia.

Potrivit lui Alexis, nu a visat niciodată la o familie atât de numeroasă, dar acum se bucură că are atât de mulți copii și îi place să fie mamă a multor copii.

„Odată am glumit că, dacă dintr-o dată mi se naște o fată, atunci voi fi confuz și nu voi ști ce să fac cu ea. Dar e în regulă, mă descurc! A fost uimitor să cumpăr pentru prima dată toate aceste mici lucruri roz”, a spus femeia.
Alexis a recunoscut că de mulți ani a folosit diverse contraceptive, la care este imună. Acum se gândește serios la sterilizare.

Există suficiente treburi casnice pentru o mamă cu mulți copii. Se trezește la cinci și jumătate dimineața, bea o ceașcă de cafea, face un duș și apoi merge să trezească copiii.

Alexis a calculat că își aspiră casa de șapte ori pe zi și aruncă rufele în mașina de spălat de 49 de ori pe săptămână.
„Toate acestea sunt destul de greu de făcut când băieți neliniştiți aleargă în jurul tău, dar casa mea ar trebui să fie întotdeauna curată.” ea spune.

Bebeluşul Cameron încă doarme în dormitor cu părinţii ei, iar peste patul ei îi atârnă inscripţia „Este o fată”. Băieții încă se obișnuiesc cu apariția unui nou membru al familiei în casă și din când în când îi cer mamei să se uite la sora lor.

sursa

Prima fotografie în trei, alături de soț și fiu! Anastasia Fotachi și-a cucerit urmăritorii

La 3 săptămâni după naștere, Anastasia Fotachi a publicat prima fotografie în care apare alături de Gabriel și fiul lor, Alistar. Părinții sunt în culmea fericii, cei doi poartă ținute albe și își țin în brațe comoara.

Modelul Anastasia Fotachi are peste 200.000 urmăritori pe Instagram. Tânăra s-a căsătorit cu omul de afaceri Gabriel Stati pe 1 septembrie 2022.

TV8.md - /FOTO/ Anastasia Fotachi și Gabriel Stati vor deveni părinți: „Mă  trezesc în fiecare dimineață și nu îmi vine să cred”
anastasia-fotachi-insarcinata-gabriel-stati-6 | Unica.md