„Mi-e greu să scriu și să vorbesc…”. Olga Buzova, afectată de închiderea ,,Dom-2”

După 16 ani, show-ul rusesc ,,Dom-2” se închide. Gazda proiectului, Olga Buzova, și-a împărtășit emoțiile cu fanii. Aceasta a apărut în emisiune când era încă foarte tânără.

La început, blonda era printre participanți, dar în timp a reușit să obțină statutul de prezentator. Datorită „Dom-2” vedeta și-a facut primii fani, așa că știrile despre închiderea reality show-ului au devenit un adevărat șoc pentru ea.

Aici, vedeta a creat relații cu Roman Tretyakov. Îndrăgostiții au devenit unul dintre cele mai populare cupluri din proiect. Împreună au găzduit propriul talk-show, au publicat cărți despre relația lor, iar în 2007, Muzeul de Ceară din Moscova a prezentat chiar și exemplare de ceară ale acestora.

Olga Buzova a comentat vestea închiderii scandalosului reality show de pe TNT. Vedeta a confirmat că programul nu va mai fi difuzat pe canal. Buzova a recunoscut că este foarte dificil pentru ea să accepte faptul încetării emisiunii „Dom-2” de pe TNT.

„Dom-2” a schimbat televiziunea rusă ”, – a spus cântăreața. Potrivit lui Buzova, odată cu plecarea reality show-ului, care rulează de mai bine de 16 ani, televiziunea nu va fi aceeași. Prezentatoarea a numit ,,Dom-2” o legendă și un proiect de cult.

”Dom-2 „, te iubesc. Îmi este greu să vorbesc și să scriu, așa că asta e tot deocamdată ”, a spus celebritatea.

Elveția a aprobat vaccinul Covid-19 dezvoltat de Pfizer/BioNTech
Articolul anterior
Încă 1.218 cazuri de Covid-19, confirmate în Republica Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante