Michael Jackson a înviat? Cine este persoana care a șocat publicul

Asemănarea este izbitoare. Dintre toţi cei nouă copii ai familiei Jackson, trei semănau ca nişte picături de apă. Janet, Michael şi La Toya erau adesea confundaţi între ei la şcoală sau în gaşca de prieteni. La 62 de ani, La Toya a fost recent confundată cu fratele ei, Michael Jakson, care a murit pe 25 iunie 2009.

separator

Încă de la finele anilor ’90, fanii aveau mari probleme în a-i deosebi pe Janet, Michael şi La Toya Jackson, scrie click.ro. În 2003, răutăcioşii susţineau că toţi trei au acelaşi chirurg estetician pentru că nasurile lor erau identice.

Marţi, La Toya Jackson, 62 de ani, a fost surprinsă la un salon de manichiură din Beverly Hills. Şi pentru că purta o pălărie fedora albă cu boruri largi, ochelari de soare şi un sacou „cu umeri” mulţi au încremenit crezând că Michael Jackson a revenit printre cei vii.

La Toya a recunoscut la un an după moartea lui Michael, în timpul unui interviu acordat în 2010, că suferă de vitiligo (n.r. boală care se manifestă prin depigmentarea pielii) exact ca fratele ei. Aceasta este una dintre primele apariţii în public ale La Toyei după moartea lui Joe Jackson, în luna iunie. Ea a fost pusă la zid de fraţii ei mai mari după ce a declarat public că „a fost agresată de Joe Jackson în copilărie”.

La Toya a fost catalogată drept „oaia neagră a familiei”, ea având îndrăzneala să apară goală în revista Playboy, spre indignarea tuturor. Supărarea a fost cu atât mai mare cu cât familia ei era bine văzută în comunitatea Martorilor lui Iehova, din care făcea parte. Michael Jackson a fost extrem de apropiat de ea şi a susţinu-t-o atât cât a putut în scurta ei carieră muzicală.

La Toya are o avere de 4 milioane de dolari, a fost căsătorită între 1989 şi 1997 cu Jack Gordon. S-a speculat încă din 2004 că La Toya ar avea un copil, pe Oche Jackson, care este la rândul lui muzician. În urmă cu o lună, La Toya a fost cea care l-a convins pe doctorul Conrad Murray, care i-a preparat lui Michael cocteilul fatal din data de 25 iunie 2009, să îl acuze pe Joe Jackson că „şi-a castrat chimic fiul”. Conform lui Murray, Joe Jackson l-a obligat pe fiul său să facă un tratament hormonal pentru a-i păstra vocea. El l-a minţit pe Michael că „medicamentul îl scăpa de acnee”.

Iată ce lucruri ar trebui să faci până la sfârșitul verii
Articolul anterior
Madonna este astăzi omagiată! Artista a împlinit 60 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante