Microbuz de rută, răsturnat de către un mercedes la Strășeni. Trei pasageri au ajuns la spital

Un accident grav a avut loc în această dimineață la ieșirea din orașul Strășeni. Un automobil și un microbuz de de pe ruta Chișinău-Strășeni s-au ciocnit violent. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat în mijlocul drumului, iar automobilul de model Mercedes a fost grav avariat.

separator
Accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei o8:18, între localitățile Strășeni și Călărași. Acesta ar fi fost provocat de către șoferul mercedes-ului, un tânăr în vârsta de 26 de ani, care se deplasa pe traseul Chișinău-Ungheni. Tânărul nu a fost atent la intenția șoferului microbuzului din față care a virat la stânga regulamentar și ca urmare s-a ciocnit în partea laterală, a declarat ofițerul de presă Silvia Vetcu pentru stiri.md.

În urma impactului o femeie de 49 de ani, pasageră din microbuz, dar și un tânăr de 23 ani și un minor de 15 ani, pasageri din automobil, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Raional din Strășeni. În urma testării alcoolscopice a șoferilor nu s-a depistat consum de alcool. Pe cazul dat a fost inițiat proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Prețuri mai mari la achiziționarea miezului de nucă. O veste bună pentru fermieri și micii producători
Articolul anterior
Video! Irina Rimes nu a întors scaunul pentru Violea Julea, fosta ei profesoară, la ,,Vocea României”
Articolul următor
Alte articole interesante