Microbuzele de rută anulate revin pe linie, în Capitală

Mai multe rute de microbuz din Capitală, anulate anterior, își vor restabili cel puțin parțial activitatea începând cu ziua de luni, 9 martie 2020. Anunțul a fost făcut de operatorii de transport municipali.

separator
Operatorii de transport municipali au salutat inițiativa consilierilor CMC anunțată de Corneliu Pîntea de a organiza consultări publice pentru a găsi o soluție agreată de societate privind transportul pasagerilor cu microbuze în municipiul Chișinău, scrie diez.md.

„Vom participa activ la aceste consultări publice. Reacționăm pozitiv la apelul dlui Pîntea Corneliu de a restabili funcționalitatea rutelor municipale, care și-au întrerupt activitatea în data de 2 martie 2020, până vom găsi o soluție acceptabilă pentru călători și transportatori în cadrul negocierilor publice. În privința rutei de microbuz nr. 129 încă nu putem numi data când ar putea fi restabilită. Cu informații suplimentare privind restabilirea rutelor susmenționate vom reveni”, au anunțat operatorii de transport din Chișinău.

Anunț important pentru cei care doresc să își redobândească cetățenia română
Articolul anterior
Aproximativ 90% de bărbați și femei sunt părtinitori față de femei, potrivit PNUD 
Articolul următor
Alte articole interesante