Mihaela Rădulescu: „Dumnezeule….îmi pare rău că am răscolit așa o rană adâncă!”

În noul videoclip al trupei Taxi, Mihaela Rădulescu joacă rolul femeii abuzate. Vedeta și-a dorit foarte mult acest rol deoarece, fiind o persoană publică, videoclipul ar avea un impact mai puternic asupra celor care îl vizionează.

Mihaela Rădulescu: "Dumnezeule....îmi pare rău că am răscolit așa o rană adâncă!"

O fană s-a destăinuit pe pagina Mihaelei de facebook. Aceasta a povestit prin ce a trecut, din cauza violenței tatălui său:

„plang…plang…si nu ma pot opri….sunt un om care a trait asa ceva…dar nu din pozitia de sotie sau iubita ci din pozitia de copil …martor la astfel de orori….fiind cea mai mare dintre frati altfel am putut sa inteleg ceea ce se intampla in familia noastră….am crescut si am prins curaj si o rugam pe mama sa divorteze de el…nu am avut sorti de izbanda…si apoi am ajuns sa-l infrunt eu….am fost batuta cu pumni, cu picioarele…am avut maxilarul dislocat,vanatai…. sunt un om in continuare traumatizat…. :(((„

Mihaela a încurajat-o și i-a mulțumit femeii pentru că a avut puterea de a vorbi în public despre coșmarul prin care a trecut:

„Dumnezeule….Imi pare rau ca am rascolit asa o rana adanca…. Sper ca si alte femei sa citeasca randurile tale cumplit de dureroase si poate invata ceva de aici, poate inteleg cat de amara e viata cu o astfel de amintire….. Iti multumesc pentru ca ai avut putere sa scoti din tine povestea asta…..” – este răspunsul Mihaelei.

Nata Albot anunță deschiderea sezonului brazilor!
Articolul anterior
Lady Gaga este noua imagine Versace!
Articolul următor
Alte articole interesante