Mihaela Tatu, dezvăluiri despre problemele de sănătate: ”În acel moment s-a prăbușit lumea. Am intrat în depresie”

Mihaela Tatu a povestit despre problemele pe care le-a avut în urmă cu câțiva ani, atunci când a suferit o operație la genunchi, dar și despre urmările acestei intervenții și cum a reușit să se refacă. Vedeta a povestit că atunci când a avut loc accidentul și a suferit o ruptură de menisc, nu se afla în țară, ci în străinătate. Acest lucru nu i-a fost deloc ușor, văzându-se nevoită să apeleze la medicii din Bali.

Mihaela Tatu vorbește despre problemele de sănătate pe care le-a avut

Fosta prezentatoare de la „De 3x femeie” mărturisește că a fost un moment extrem de greu în viața ei, mai cu seamă că era o persoană extrem de activă, căreia îi plăceau plimbările și drumețiile.

„În momentul ăla s-a prăbușit lumea. De atunci nu am mai făcut nimic din ceea ce făceam. Eu aveam nevoie de adrenalină, din două în două zile mergeam la înot, la echitație, mergeam la masaj. Nu am mai putut face nimic”, a povestit Mihaela Tatu, joi, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Vedeta spune că din cauza faptului că a suferit acest accident și a urmărilor lui, a suferit foarte mult, ceea ce a condus la o depresie.

„Am intrat în depresie după acest episod. Toți spuneau că va trece și voi putea reveni.Spuneau -lasa ca o sa faci din nou- Nu! Nu am mai putut”, a adăugat ea.

„Am intrat în depresie după acest episod. Toți spuneau că va trece și voi putea reveni.Spuneau -lasa ca o sa faci din nou- Nu! Nu am mai putut”, a adăugat ea.

Mihaela Tatu a spus că a avut dorința de a parcurge traseul de pe drumul Sfântului Iacob și că astfel a luat decizia de a merge în acest traseu-pelerinaj. „În creștinism există trei mari pelerinaje, cel de la Ierusalim, cel de la Vatican și Drumul Sfântului Iacob care trece prin Santiago de Compostela, acolo unde e înmormântat capul Sf. Iacob. Mi s-a aprins dorința și am urmat-o”

„În 2012, la 6 ani de la operatie, am facut un traseu de 826 de kilometri pe jos, în 6 săptămâni. Aveam și o operație de fibron, urâtă, și trebuia să stau un an de zile (n.r în repaus), dar eu la un an după operație deja aveam făcuți 400 de km”

Mihaela Tatu a fost și în Maldive într-o vacanță care, spune ea, a implicat și momente de meditații, lectură și așezare interioară. A urmat apoi un program de detoxifiere în Turcia, unde și-a pregătit corpul pentru ceea ce avea să urmeze: o vizită în Peru, unde a urcat la 5.200 altitudine.

sursa: www.unica.ro

Un video emoționant, până la lacrimi, cucerește internauții moldoveni. Un tată orb luptă pentru fiul său și își recunoaște băiatul după forma ,,feței și mânuțelor”

Un video publicat pe rețelele de socializare i-a emoționat la maximum pe internauți. Un bărbat rămas orb de la vârsta de 16 ani este ajutat de unicul său fiu minor. În ciuda vârstei mici, Marius este tot sprijinul tatălui său, el având grijă inclusiv de casă și de gospodărie. Internauții s-au mobilizat intens pentru a oferi ajutor acestei familii!

Tatăl orb a fost supus unui test și s-a descurcat de minune. Vladimir și-a recunoscut fiul dintre mai mulți tineri, palpând cu mâinile sale ,,fețele și mânuțele” acestora. ,,Acestea sunt mânuțele care mă ajută și mă îngrijesc”, a exclamat bărbatul, cuprins de lacrimi, în momentul în care a dat răspunsul corect. Ajutată de prezentatorul Anatol Melnic, familia a primit un ajutor material din partea unui agent economic. Vezi video-ul plin de emoții, mai jos:

Emisiunea ”Uși Deschise” cu Aura va fi difuzată la TV

Emisiunea marca unica.md, ”Uși deschise” cu Aura va fi la TV! Acum vei putea privi la televizor, de pe canapea, emisiunea ta preferată. Începând din data de 4 februarie, proiectul nostru va fi difuzat pe postul RLive TV, în fiecare zi de sâmbătă, începând cu ora 19.00.

”Uși deschise” este un proiect realizat de echipa unica.md, iar gazda emisiunii este interpreta Aura care vă invită la o discuție relaxantă cu personalități remarcabile sau tineri ambițioși, ce au încercat calea succesului.

Fiecare din noi are ”uși” care duc către mici secrete, unele le ținem închise cu lacăt, altele le deschidem, când nu ne mai este frică de ele. Ce secrete, amintiri, povești de viață nedezvăluite până acum a găsit Aura după ușile invitaților, aflați din emisiunea ”Uși deschise”.

Și pentru că Aura nu și-a schimbat meseria de interpret pe una de jurnalist, veți avea parte de o discuție amicală, cu multe zâmbete și emoții pozitive. Și ca să dăm un pic din culise despre invitații din emisiunile care urmează, Vitalie Dani ne-a mărturisit că uneori câștigă mai mulți bani din domeniul IT decât din muzică și nu acceptă să se numească interpret, dar preferă să i se spună cântăreț. Nelly Ciobanu ne-a spus ceea ce nu se știe despre Eurovision, de ce este dezamăgită de publicul de acasă și ne-a povestit despre perioada când nu a putut cânta.

Mai mult, am reușit să deschidem ușile nedeschise ale Lenuței Gheorghiță despre ierarhia din muzica populară și din culisele concertelor. Anatol Melnic a deschis ușile sufletului și am aflat ce l-a determinat să facă o schimbare radicală în viață sa.

Așa că nu ratați în fiecare zi de sâmbătă emisiunea ”Uși deschise” cu Aura, pentru că Mihai Budurin, Georgeta Voinovan, Irina Bivol, Adriana Ochișanu, Natalia Barbu, Nata Albot, Gabriel Nebunu, Gheorghe Țopa, Pasha Parfeni, Corneliu Botgros și mulți alți invitați vă dau întâlnire pe canalul RLive TV, în fiecare zi de sâmbătă la ora 19.00.

Vă urăm vizionări plăcute!

Pasagerii unui avion au zburat 15 ore și la aterizare s-au trezit tot acasă

Pasagerii unui zbor Emirates cu destinația Auckland, Noua Zeelandă, care a decolat din Dubai la sfârșitul săptămânii trecute, au aterizat tot pe aeroportul de unde au plecat după 13 ore de zbor, scrie digi24.ro.

Zborul EK448 a decolat la ora locală 10:30, iar pilotul s-a întors din drum aproape de sfârșitul călătoriei de aproximative 13.000 de kilometri și a aterizat tot la Dubai după miezul nopții, potrivit FlightAware și Business Insider.

Aeroportul Auckland s-a închis weekendul trecut, din cauza inundațiilor severe, măsura fiind luată în timp ce zborul din Dubai se apropia de finalul călătoriei. „Aeroportul Auckland a evaluat daunele aduse terminalului internațional și, din păcate, a stabilit că nu poate opera zboruri internaționale astăzi”, a declarat administrația aeroportul într-un comunicat de sâmbătă după-amiază.

„Știm că acest lucru este extrem de frustrant, dar siguranța pasagerilor este prioritatea noastră principală.”

Sâmbătă seara, după reluarea zborurilor interne, oficialii aeroportului au spus că zborurile internaționale vor fi reluate duminică. Emirates a precizat într-un comunicat pentru Business Insider: „Regretăm neplăcerile cauzate clienților. Emirates va continua să monitorizeze situația din Auckland și să își țină la curent pasagerii”.

Francezii învață să facă față scumpirilor. Mii de familii preferă să îndure frigul în case decât să cheltuiască bani pentru încălzire
Articolul anterior
Moldova participă la Reuniunea miniștrilor Afacerilor Externe din ţările NATO
Articolul următor