Mihai Constantinescu a murit? Soția artistului neagă zvonurile, după ce informația a apărut în presă

Presa de peste Prut a scris astăzi că Mihai Constantinescu ar fi murit, la vârsta de 73 de ani, după ce în ultimele luni s-a aflat la terapie intensivă la Spitalul Floreasca. Artistul fusese internat luni, 13 mai, după ce suferise un infarct.

separator
Starea lui de sănătate părea că se îmbunătățise, dar astăzi a fost constatat decesul, a scris a1.ro.

Soția celebrului artist a negat faptul că artistul ar fi plecat dintre noi. Prin urmare, informația nu este adevărată. Mihai Constantinescu este internat în continuare la Spitalul Floreasca, iar starea sa de sănătate este „staționară”, nefiind înregistrată nicio evoluție, sustine sotia sa.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă.

În anul 2017, artisul a suferit alte intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

Mihai Constantinescu a absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în anul 1973. În anul 1972, termină Școala Populară de Artă, clasa Florica Orăscu. Mihai Constantinescu face parte din corul de copii al Radiodifuziunii, iar în anul 1964 intră în grupul Mondial. În această perioadă încep să-i apară primele piese.În anii 1991 – 1993, artistul a lansat albumul de cântece Electrecord, împreună cu Anastasia Lazariuc, album ce cuprinde piesele ,,La est și vest de Prut”, ,,Adio tristețe”. Artistul a scris și alte piese pentru artista basarabeancă Anastasia Lazariuc.

Mihai Constantinescu este autorul cunoscutelor șlagăre ,,Iubiți și câinii vagabonzi”, ,,Sus în deal”, ,,Iubiți-ne că sîntem flori”, ,,De unde vii?”, ,,Sora mea cea mică”, ,,Un zîmbet și o floare”, ,,Sunt un om obișnuit”, ,,Maria”, ,,O lume minunată” ș.a.

Trei copii și părinții lor au rămas fără casă, în urma unui incendiu
Articolul anterior
Gutuile cresc imunitatea, previn anemia și îţi menţin tinereţea
Articolul următor
Alte articole interesante