Mihai Trăistariu, cu restanțe la Facultate! Motivul: „Mă piaptăn tot timpul”

mihai_traistariu_10_1944de8c7cPrins între spectacole şi tratamentele pentru podoaba capilară, Mihai Trăistariu a neglijat şcoala şi a rămas cu patru restanţe

separator
.

„În ultima vreme, am reuşit să ajung din ce în mai rar la şcoală. Programul meu este din ce în ce mai încărcat. Am chiulit la greu. Au rămas restanţe. Sunt examene la care, efectiv, nici nu m-am prezentat, dacă mă prezentam nu ar fi fost greu să iau”, a declarat Trăistariu în emisiunea „Acces Direct”.

Cârcotaşii vorbesc însă despre faptul că implantul de păr şi noul look îi ocupă tot timpul şi nu sunt departe de adevăr, dacă ne luăm după declaraţiile lui recente: „Am început să mă perii zilnic. Să îmi fac un fel de masaje. Mă pieptan tot timpul. Pot să pieptăn în sfârşit ceva. Nu mai sunt ca Lolek si Bolek, cu două fire şi două paie”, spune Mihai.

Mihai Trăistariu este student la a treia facultate. El a absolvit Facultatea de Matematică şi Informatică de la Iaşi, iar acum este student la Faculatatea de actorie din Constanţa în anul III. „Şi, dacă-mi permiteţi să mă laud puţin de tot: la actorie am intrat primul pe listă şi am luat din primul semestru bursă de merit … cu 10 pe linie”, spunea artistul la începutul anului. Din păcate însă, părul i-a stricat rezultatele.

Tina Turner face nuntă
Articolul anterior
Înlocuieşte rochia cu o tunică!
Articolul următor
Alte articole interesante