Mihai Trăistariu te face… vedetă!

Interpretul Mihai Trăistariu a lansat un concurs pentru toți cei care își doresc să apară într-un videoclip! Oricine are șansa să participe la acest concurs.

Doritorii trebuie să se înregistreze cântând una din melodiile artistului, interpretate sau compuse de Mihai și să o posteze pe Youtube. Înregistrarea nu trebuie să fie obligatoriu profesionistă, poate fi filmată și cu telefonul mobil!

Se iau în calcul numai filmulețele postate după data de 5 septembrie. După ce a fost încărcat pe Youtube, concurentul trebuie să posteze link-ul cu filmarea pe contul oficial de Facebook al lui Mihai Trăistariu (www.facebook.com/Mihai.Traistariu) sau să-i trimită acestuia link-ul pe email-ul (mihai.traistariu@gmail.com), pentru a intra în concurs.

Perioada de concurs este 5 septembrie 2012 – 5 ianuarie 2013. Iar în ultima zi a concursului se va desemna câștigătorul care va avea cele mai multe vizionări pe Youtube.

Indiferent de cine castigă, scenariul noului videoclip al lui Mihai Traistariu va fi conceput în așa fel încât să se plieze perfect pe eroul castigator!

Loredana Groza – schimbare radicală de look
Articolul anterior
Exclusiv de la PUPA colecția de toamnă CHINA DOLL
Articolul următor
Alte articole interesante