Mihail Boyarski s-a lăsat pupat şi cuprins fără rezerve!

Această prezentare a fost aşteptată cu sufletul la gură. D`Artagnan-ul epocii sovietice revine acolo unde s-a lansat acum 39 de ani. Mihail Boyarski a gustat în premieră din pâinea unui actor în Moldova. Toate impresiile le-a afişat deschis admiratorilor ce s-au adunat la „Curtea Vânătorului”.

separator

La terasa acestui restaurant a preferat să petreacă doar crema societăţii. Fanii lui Boyarski şi-au ales ţinute elegante şi, nerăbdători, s-au afişat în seara de 13 septembrie în curtea înverzită.

Mai rar li se oferă ocazia şă-şi vadă actorul şi interpretul preferat la un pas distanţă. Piesele, care altădată erau coloana sonoră a filmelor celebre, au ridicat în picioare petrecăreţii capitalei.

Actorul a fost foarte sincer cu publicul. Nu a ratat să-şi amintească momentele în care a fost ales să-l joace pe Ghiţă în filmul regizorului moldovean Vasile Pascaru „Podurile”. A fost norocul lui că a intrat în vizorul unor asistenţi de producţie, care au remarcat că tânărul şi încă necunoscutul actor din Piter, semăna foarte mult cu un moldovean. Mihail îşi aminteşte că pe înserate interpreta la chitară şlagăre pentru echipa de filmare. A învăţat dansul popular autohton pentru că în film trebuia să se întreacă cu un dansator de la „Joc” și n-a rămas în urma acestuia. Apropos, chiar şi pălăria lui celebră tot regizorul moldovean i-a recomandat-o, ca să semene mai mult cu un băştinaş. De-ar fi ştiut domnul Pascaru că această pălărie va deveni în timp cartea de vizită a actorului.

În una din zile se afişase pe străzile satului în pantaloni scurţi. Cineva remarcase acest lucru şi îi făcuse observaţie că a ieşit în faţa oamenilor în lenjerie intimă. Mai târziu lumea a înţeles că pantalonii scurţi erau foarte în vogă şi i-au împrumutat stilul.

De atunci multe s-au schimbat în Moldova, remarcă actorul. Este în stare să se lase devorat o noapte întreagă de frumoasele doamne ale capitalei. De aceea nu s-a zgârcit la sărutări, autografe şi poze. Organizatorii de la „Curtea Vânătorului” s-au ţinut de cuvânt şi le-au permis petrecăreţilor să comunice, să se fotografieze şi să se îmbrăţişeze cu starul moscovit fără rezerve.

Surprizele de la „Curtea Vânătorului” continuă să ne uimească plăcut. Fii pe fază pentru că această toamnă va fi plină de muzică şi relaxare în aer liber.

Tu cum te vezi în oglindă?
Articolul anterior
Robbie Williams a devenit tatic
Articolul următor
Alte articole interesante