Milanin Residence: Apartamente în inima Chișinăului la doar 27.000 € !

Compania NG imobil se bazează pe conceptul apartamentelor exclusive situate în centrul istoric al capitalei, care combină un design unic și o calitate excelentă a finisajelor, atât în în interiorul apartamentelor și blocului, cât și teritoriului adiacent.

separator

Conform acestui concept, se construiesc deja 6 complexe locative Milanin Residence care combină perfect calitatea, siguranța și confortul.

În special pentru clienții săi, Milanin Residence este gata să propună o serie de apartamente în centrul Chișinăului la cel mai bun preț de pe piața imobiliarelor. Alege acum complexul locativ de lux Milanin Residence, situat pe strada Lev Tolstoi 13 și ai șansa să procuri un apartament de cea mai bună calitate la doar 27.000 € !

Milanin Residence se atribuie categoriei de complexe locative de elită. Acestea sunt proiectate și construite conform ultimelor standarde mondiale din domeniul construcțiilor.

Cartier în care sunt construite imobilele, oferă un compromis perfect între infrastructură și liniștea necesară de care să vă bucurați după o zi lungă de muncă.

Datorită experienței mari în domeniul construcțiilor a complexelor locative, NG Imobil utilizează exclusiv doar materiale de înaltă calitate și termoizolare inovativă, care corespund perfect pentru construcția unei locuințe sigure și confortabile.

Procurând un apartament în complexul locativ Milanin Residence vă veți bucura de următoarele avantaje:

– amplasare în centrul orașului

– planificare individuală cu posibilitatea de a face schimbări după procurare

– pereți din cărămidă cu izolare fonică

– termoizolare cât la interior atât și la exterior

– podea din beton acoperită cu un strat protector

– rezistență seismică

– profil termopan cu 6 camere

– loc de joacă pentru copii

Complexul locativ Lev Tolstoi 13, este situat într-o zonă liniștită și verde din centrul istoric al capitalei. Acesta oferă o curte de tip închis cu loc de joacă pentru copii, fapt ce garantează siguranța copiilor dumneavoastră. În apropiere sunt situate farmacii, școală, spital, magazine, universitate, biserică.

Finisarea lucrărilor de construcție – trimestrul IV anul 2019.

Pe întreg teritoriu al complexului sunt instalate camere de supraveghere video și sisteme de securitate, iar pe timp de noapte felinarele se aprind automat. Pereții și podeaua din holul blocului sunt realizate din marmură și granit. În clădire va fi instalat un ascensor silențios produs în Spania.

Pentru informații și prețuri contactează reprezentanții companiei Milanin Residence la numărul de telefon 076799978/076799976, vizitează pagina de Facebook sau site-ul web tolstoi.milanin.md. Consultanții companiei îți vor oferi toate detaliile de care ai nevoie!

Frații Meladze nu au părăsit astăzi Rusia! Informația apărută în presă este un FALS!

În această dimineață, în presa rusă au apărut informații potrivit cărora cunoscuții frații Konstantin și Valeri Meladze, ar fi părăsit azi Rusia pentru totdeauna și ar fi plecat în Franța. Informația este un fals, anunță interpretul rus Valeri Miladze.

Totodată, artistul, în vârstă de 56 de ani, a anunțat că nu a dat foc ordinului ”Artist al Poporului din Rusia”, primit pentru activitatea sa, așa cum scria presa, dar nici altor ”hârțoage” în ochii jurnaliștilor.

Presa mai scria că imperiul putinist ar fi fost scandalizat de gestul artiștilor.

Un cuplu din Ploiești a sărit direct pe geam, după ce a explodat bateria unui scuter: „Eram şi dezbrăcat, că dormeam, am zis nu contează”

Un cuplu din Ploieşti, România, şi-a văzut moartea din cauza bateriei de la scuter. Acumulatorul, lăsat la încărcat, a explodat și a aprins tot apartamentul. Ca să se salveze, cei doi au sărit dezbrăcaţi pe geam. Norocul lor a fost că stăteau la etajul 1 şi au scăpat cu răni uşoare. 

Explozia puternică a zguduit în zorii zilei un bloc cu patru etaje din Ploieşti. Flăcările au aprins instantaneu un apartament aflat la etajul 1. Locatarii, un bărbat de 43 de ani şi partenera lui dormeau. Disperaţi s-au aruncat, fiecare pe câte un geam.

Florin Albu, proprietarul apartamentului: A bubuit atât de tare că tot apartamentul a luat foc, toată mobila. Într-o fracţiune de secundă, tot apartamentul a fost negru, nu mai vedeam nimic şi la primul geam pe care l-am văzut, am sărit pe el. Eram şi dezbrăcat, că dormeam, am zis nu contează.

Cauza exploziei din Ploieşti este una neobişnuită

Florin Albu, proprietarul apartamentului: De la o baterie de scuter, numai aia era băgată în priză. 

Explozia a zguduit tot blocul. Vecinii au ieşit şi ei în fugă.

Costin Duţă, purtător de cuvânt SAJ Prahova: O femeie de 50 de ani care se pare că s-a aruncat de la etaj datorită panicii, aceasta prezenta un traumatism la nivelul braţului drept şi o arsură de gradul întâi la nivelul gâtului. 

Două apartamente din bloc au nevoie de renovări după deflagraţie.

Rusia își anunță triumful: Azovstal a căzut. Liderul Prokopenko, luat cu un blindat special

Kremlinul anunţă triumful: „Complexul este sub controlul nostru, liderul Prokopenko luat cu un blindat special”. La ieşire, ucrainenii au fost percheziţionaţi unul câte unul, au fost verificate şi tatuajele, scrie mediafax.ro.

Azovstal a căzut. Oţelăria, simbol al rezistenţei batalionului Azov şi oraşul martir Mariupol se află „în totalitate sub controlul forţelor armate ruse”, a anunţat seara Apărarea Moscovei, după ce ministrul Serghei Şoigu i-a comunicat preşedintelui Vladimir Putin „ sfârşitul operaţiunii şi eliberarea completă” a turnătoriei.

Evacuarea a durat 4 zile, timp în care 2.439 de soldaţi, cifră neconfirmată de ucraineni, s-au predat, aşa cum a ordonat Statul Major de la Kiev.

Imaginile video difuzate aseară de la Moscova arată armata rusă în timp ce, cu banderola albă şi faţa acoperită, efectuează percheziţii atente asupra ucrainenilor neînarmaţi în uniformă, aranjaţi la rând într-un loc deschis, în timp sunt dezbrăcat şi pentru a-şi verifica tatuajele.

„Sunt Termopilele secolului 21”, a declarat în ultimele zile şeful delegaţiei de negocieri, Mikhailo Podoliak. „Comandamentul superior militar a dat ordin să salveze vieţile soldaţilor şi să nu mai apere oraşul Mariupol”, a spus comandantul Azov Denis Prokopenko, în cel mai recent videoclip al său.

Apoi, el şi ceilalţi comandanţi, în frunte cu adjunctul său Sviatoslav Kalina Palamar şi comandantul Brigăzii 36 Marină, maiorul Serhi Volina, au trebuit să depună şi ei armele.

Moscova, seara, a anunţat cum însuşi Prokopenko a fost dus „cu un vehicul blindat special” în teritoriile controlate de Rusia. Acum, pentru Kiev va fi timpul pentru negocieri pentru încercarea unui schimb de prizonieri, care să se desfăşoare şi prin mediere internaţională.

În afara oţelăriilor şi a ei 11.000 de metri pătraţi de tuneluri construite în 1930, ruşii ar fi curăţat dărâmăturile teatrului Mariupol prin îndepărtarea cadavrelor. „Acum, nu vom şti niciodată câţi civili în Mariupol au fost efectiv ucişi de ruşi”.

Serbia: Partenera prim-ministrului Ana Brnabic a născut un băiat
Articolul anterior
Cod galben de schimbare bruscă a vremii
Articolul următor