Milanin Residence: Apartamente în inima Chișinăului la doar 27.000 € !

Compania NG imobil se bazează pe conceptul apartamentelor exclusive situate în centrul istoric al capitalei, care combină un design unic și o calitate excelentă a finisajelor, atât în în interiorul apartamentelor și blocului, cât și teritoriului adiacent.

separator

Conform acestui concept, se construiesc deja 6 complexe locative Milanin Residence care combină perfect calitatea, siguranța și confortul.

În special pentru clienții săi, Milanin Residence este gata să propună o serie de apartamente în centrul Chișinăului la cel mai bun preț de pe piața imobiliarelor. Alege acum complexul locativ de lux Milanin Residence, situat pe strada Lev Tolstoi 13 și ai șansa să procuri un apartament de cea mai bună calitate la doar 27.000 € !

Milanin Residence se atribuie categoriei de complexe locative de elită. Acestea sunt proiectate și construite conform ultimelor standarde mondiale din domeniul construcțiilor.

Cartier în care sunt construite imobilele, oferă un compromis perfect între infrastructură și liniștea necesară de care să vă bucurați după o zi lungă de muncă.

Datorită experienței mari în domeniul construcțiilor a complexelor locative, NG Imobil utilizează exclusiv doar materiale de înaltă calitate și termoizolare inovativă, care corespund perfect pentru construcția unei locuințe sigure și confortabile.

Procurând un apartament în complexul locativ Milanin Residence vă veți bucura de următoarele avantaje:

– amplasare în centrul orașului

– planificare individuală cu posibilitatea de a face schimbări după procurare

– pereți din cărămidă cu izolare fonică

– termoizolare cât la interior atât și la exterior

– podea din beton acoperită cu un strat protector

– rezistență seismică

– profil termopan cu 6 camere

– loc de joacă pentru copii

Complexul locativ Lev Tolstoi 13, este situat într-o zonă liniștită și verde din centrul istoric al capitalei. Acesta oferă o curte de tip închis cu loc de joacă pentru copii, fapt ce garantează siguranța copiilor dumneavoastră. În apropiere sunt situate farmacii, școală, spital, magazine, universitate, biserică.

Finisarea lucrărilor de construcție – trimestrul IV anul 2019.

Pe întreg teritoriu al complexului sunt instalate camere de supraveghere video și sisteme de securitate, iar pe timp de noapte felinarele se aprind automat. Pereții și podeaua din holul blocului sunt realizate din marmură și granit. În clădire va fi instalat un ascensor silențios produs în Spania.

Pentru informații și prețuri contactează reprezentanții companiei Milanin Residence la numărul de telefon 076799978/076799976, vizitează pagina de Facebook sau site-ul web tolstoi.milanin.md. Consultanții companiei îți vor oferi toate detaliile de care ai nevoie!

Serbia: Partenera prim-ministrului Ana Brnabic a născut un băiat
Articolul anterior
Cod galben de schimbare bruscă a vremii
Articolul următor
Alte articole interesante