Milanin Residence: Promoție de Paști! Reducere -10% la apartamente noi de clasa premium în centrul Capitalei!

Sfintele Sărbători de Paști aduc bucuria și liniștea în casele fiecăruia! Iar compania NG Imobil  vă oferă cele mai calitative apartamente cu amplasare ultra centrală în inima Chișinăului, pentru a vă simți împliniți și fericiți în propria locuință!

separator

NG Imobil se bazează pe conceptul apartamentelor exclusive situate în centrul istoric al capitalei, care combină un design unic și o calitate excelentă a finisajelor, atât în în interiorul apartamentelor și blocului, cât și a teritoriului adiacent.

Conform acestui concept, se construiesc deja 6 complexe locative Milanin

Residence care combină perfect calitatea, siguranța și confortul.

Special cu ocazia Sărbătorilor de Paști, NG Imobil a pregătit un cadou pentru fiecare dintre viitorii săi clienți! Alege orice apartament în oricare din complexele locative premium Milanin Residence și primește o REDUCERE de -10%!!!

Milanin Residence se atribuie categoriei de complexe locative de elită. Acestea sunt proiectate și construite conform ultimelor standarde mondiale din domeniul construcțiilor.

Cartierul în care sunt construite imobilele, oferă un compromis perfect între infrastructură și liniștea necesară de care să vă bucurați după o zi lungă de muncă.

Datorită experienței vaste în domeniul construcțiilor complexelor locative, NG Imobil utilizează exclusiv materiale de înaltă calitate și termoizolare inovativă, care corespund perfect pentru construcția unei locuințe sigure și confortabile.

Procurând un apartament în complexul locativ Milanin Residence vă veți bucura de următoarele avantaje:

– amplasare în centrul orașului

– planificare individuală cu posibilitatea de a face schimbări după procurare

– pereți din cărămidă cu izolare fonică

– termoizolare cât la interior atât și la exterior

– podea din beton acoperită cu un strat protector

– rezistență seismică

– profil termopan cu 6 camere

– loc de joacă pentru copii

Complexele locative Milanin Residence, sunt situate într-o zonă liniștită și verde din centrul istoric al capitalei. Acestea oferă o curte de tip închis cu loc de joacă pentru copii, fapt ce garantează siguranța copiilor dumneavoastră. În apropiere sunt situate farmacii, școală, spital, magazine, universitate și biserici.

Pe teritoriu fiecărui complex sunt instalate camere de supraveghere video și sisteme de securitate, iar pe timp de noapte felinarele se aprind automat. Pereții și podeaua din holul blocului sunt realizate din marmură și granit. În clădire va fi instalat un ascensor silențios produs în Spania.

Pentru informații și prețuri contactați compania NG Imobil la numerele de telefon 076799978  / 076799976, vizitați pagina de Facebook sau site-ul web milanin.md, iar consultanții vă vor oferi toate detaliile de care aveți nevoie și prețuri exclusive!

,,Sfântul Vladimir Putin”. Cum era să ajungă chipul dictatorului rus pe pereții Catedralei din Moscova

Chipul lui Vladimir Putin apărea, alături de alți demintari ruși și Iosif Stalin, pe pereții Catedralei Forțelor Armate Ruse din Moscova. Protestele din societatea rusă,însă, l-au determinat pe Putin să renunțe la mozaic.

Dacă Vladimir Ilici Lenin nu suporta cultul personalității, nu același lucru se poate spune despre Vladimir Putin, care se vede un țar și un sfânt printre rușii de rând. Catedrala Principală a Forțelor Armate Ruse este o catedrală patriarhală în cinstea Învierii lui Hristos, „dedicată celei de-a 75-a aniversări a Victoriei în Marele Război Patriotic”.

Chipul lui Vladimir Putin trebuia să apară, alături de alți demintari ruși și Iosif Stalin, pe pereții Catedralei Forțelor Armate Ruse din Moscova. Surse din presa rusă vorbesc despre o presiune a societății care l-au convins pe Putin să renunțe la acest demers care l-ar face gelos și pe Kim Jong Un.

Sub președintele Vladimir Putin, 9 mai a devenit una dintre cele mai importante sărbători ale Rusiei. Purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov a descris-o drept „cea mai sfântă sărbătoare din țara noastră. A fost și va rămâne cea mai sfântă sărbătoare pentru toți rușii”, conform The Conversation.

Concepută de ministrul rus al apărării după anexarea ilegală a Crimeei de către Rusia în 2014, catedrala întruchipează ideologia puternică susținută de Putin, cu sprijinul Bisericii Ortodoxe Ruse, patriarhul Patriarhul Chiril I al Moscovei fiind cel mai important al lui Putin în această perioadă.

Clopotnița Bisericii Forțelor Armate are 75 de metri înălțime, simbolizând cea de-a 75-a aniversare de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. Diametrul domului său este de 19,45 metri, marcând anul victoriei: 1945. O cupolă mai mică are 14,18 metri, reprezentând cele 1.418 de zile de război. Armele capturate drept trofeu sunt topite în podea, astfel încât fiecare pas este o lovitură pentru naziștii învinși.

Frescurile celebrează puterea militară a Rusiei prin istorie, de la luptele medievale la războaiele moderne din Georgia și Siria. Arhanghelii conduc oștile cerești și pământești, Hristos mânuiește o sabie și Sfânta Maică, înfățișată ca Patria, dă sprijin. Frescele celebrează, de asemenea, ocupația din Crimeea care a început în 2014, cu oameni fericiți care țin un banner pe care scrie „Suntem împreună”.

Când Rusia a anexat Peninsula Crimeea de la Ucraina în 2014, Biserica Ortodoxă Rusă a sărbătorit, numind Crimeea „leagănul” creștinismului rus. Această mitologie se bazează pe povestea medievală a prințului Vladimir, care s-a convertit la creștinism în secolul al X-lea și a fost botezat în Crimeea. Prințul a impus apoi credința supușilor săi din Kiev și de acolo s-a răspândit.

sursa

Variola maimuței se extinde. Încă trei țări anunță că au depistat primele cazuri

Încă trei țări au anunțat primele cazuri de variolă a maimuței. Este vorba despre două țări europene, Cehia și Slovenia, și despre Emiratele Arabe Unite, primul stat din Golf care înregistrează infectări, scrie BBC. În Emiratele Arabe Unite, oficialii din domeniul sănătății au anunțat că a fost detectat un caz la o persoană care a vizitat recent Africa și care primește acum tratament medical. Autoritățile sanitare spun că sunt „pe deplin pregătite” pentru a gestiona orice focar, adăugând că au existat protocoale de supraveghere timpurie pentru detectarea bolii.

ANSP: În țara noastră nu s-a înregistrat niciun caz de variolă a maimuței -  ea.md

Potrivit agenției europene de control al bolilor, cazurile recente din Europa par să se răspândească de la o persoană la alta, fără vreo legătură directă cu Africa. Mai mult, autoritățile sanitare din mai multe țări au remarcat că variola maimuței se răspândește cu precădere în rândul bărbaților homosexuali sau bisexuali.

Până acum sunt peste 230 de cazuri, confirmate și suspecte, în 20 de țări în afara Africii. Experții se așteaptă că numărul infectărilor să crească, dar sunt de părere că riscul pentru populația generală rămâne scăzut.

Organizația Mondială a Sănătății spune că focarele care au început să apară în ultimele săptămâni nu sunt normale, dar pot fi controlate.

Variola maimuței este de obicei asociată cu călătoriile în Africa Centrală sau de Vest, dar unele dintre cazurile care au apărut în afara acestor țări nu au avut nicio legătură cu vreo călătorie acolo.

De obicei durează între cinci și 21 de zile pentru ca primele simptome să apară. 

Simptomele includ febră, dureri de cap, dureri musculare, dureri de spate, ganglioni limfatici umflați, frisoane și stare de epuizare. Se poate dezvolta o erupție cutanată, care începe adesea pe față, apoi se răspândește în alte părți ale corpului. Erupția se schimbă și trece prin diferite etape – semănând cu varicela – înainte de a forma la final o crustă, care ulterior cade.

De cele mai multe ori infecția este ușoară și se vindecă de la sine.

sursa

Operatorii de transport din țara noastră vor putea beneficia de regim liberalizat în Uniunea Europeană

Țara noastră va începe negocierile pentru a încheia un Acord cu Uniunea Europeană privind transportul rutier de mărfuri.

DAF - o marca puternica de camioane apreciate in toata Europa

În cadrul ședinței de astăzi, membrii Comisiei politică externă și integrare europeană au avizat un proiect în acest sens.

Documentul va reglementa aspecte ce țin de tipul operațiunilor de transport, durata de valabilitate a acordului și termenul de intrare în vigoare a acestuia.

Acordul urmează să fie negociat ca urmare a apelului de liberalizare a tranzitului pentru transportul rutier de mărfuri pentru operatorii din Republica Moldova, lansat de Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale către statele membre UE și Comisarul european pentru transport.

În prezent, transporturile rutiere de mărfuri sunt realizate în baza autorizațiilor, iar cotele se stabilesc în cadrul negocierilor și, potrivit autorităților, sunt insuficiente pentru operatorii de transport din Republica Moldova.

Mai mult decât atât, din cauza declanșării războiului din Ucraina, lanțurile de aprovizionare și principalele căi de transport au avut de suferit, iar operatorii sunt obligați să ocolească teritoriul acestei țări.

În consecință, cotele de autorizații negociate anterior au fost epuizate în termen de două luni.

Un copil a murit după ce bunica sa l-ar fi uns cu o substanţă necunoscută, pentru a-l trata de scabie
Articolul anterior
Sarcina în ipostaze amuzante! Imaginile realizate de un pictor israelian au binedispus internauții
Articolul următor