Milanin Residence: Promoție de Paști! Reducere -10% la apartamente noi de clasa premium în centrul Capitalei!

Sfintele Sărbători de Paști aduc bucuria și liniștea în casele fiecăruia! Iar compania NG Imobil  vă oferă cele mai calitative apartamente cu amplasare ultra centrală în inima Chișinăului, pentru a vă simți împliniți și fericiți în propria locuință!

separator

NG Imobil se bazează pe conceptul apartamentelor exclusive situate în centrul istoric al capitalei, care combină un design unic și o calitate excelentă a finisajelor, atât în în interiorul apartamentelor și blocului, cât și a teritoriului adiacent.

Conform acestui concept, se construiesc deja 6 complexe locative Milanin

Residence care combină perfect calitatea, siguranța și confortul.

Special cu ocazia Sărbătorilor de Paști, NG Imobil a pregătit un cadou pentru fiecare dintre viitorii săi clienți! Alege orice apartament în oricare din complexele locative premium Milanin Residence și primește o REDUCERE de -10%!!!

Milanin Residence se atribuie categoriei de complexe locative de elită. Acestea sunt proiectate și construite conform ultimelor standarde mondiale din domeniul construcțiilor.

Cartierul în care sunt construite imobilele, oferă un compromis perfect între infrastructură și liniștea necesară de care să vă bucurați după o zi lungă de muncă.

Datorită experienței vaste în domeniul construcțiilor complexelor locative, NG Imobil utilizează exclusiv materiale de înaltă calitate și termoizolare inovativă, care corespund perfect pentru construcția unei locuințe sigure și confortabile.

Procurând un apartament în complexul locativ Milanin Residence vă veți bucura de următoarele avantaje:

– amplasare în centrul orașului

– planificare individuală cu posibilitatea de a face schimbări după procurare

– pereți din cărămidă cu izolare fonică

– termoizolare cât la interior atât și la exterior

– podea din beton acoperită cu un strat protector

– rezistență seismică

– profil termopan cu 6 camere

– loc de joacă pentru copii

Complexele locative Milanin Residence, sunt situate într-o zonă liniștită și verde din centrul istoric al capitalei. Acestea oferă o curte de tip închis cu loc de joacă pentru copii, fapt ce garantează siguranța copiilor dumneavoastră. În apropiere sunt situate farmacii, școală, spital, magazine, universitate și biserici.

Pe teritoriu fiecărui complex sunt instalate camere de supraveghere video și sisteme de securitate, iar pe timp de noapte felinarele se aprind automat. Pereții și podeaua din holul blocului sunt realizate din marmură și granit. În clădire va fi instalat un ascensor silențios produs în Spania.

Pentru informații și prețuri contactați compania NG Imobil la numerele de telefon 076799978  / 076799976, vizitați pagina de Facebook sau site-ul web milanin.md, iar consultanții vă vor oferi toate detaliile de care aveți nevoie și prețuri exclusive!

Un copil a murit după ce bunica sa l-ar fi uns cu o substanţă necunoscută, pentru a-l trata de scabie
Articolul anterior
Sarcina în ipostaze amuzante! Imaginile realizate de un pictor israelian au binedispus internauții
Articolul următor
Alte articole interesante