Miley Cyrus și Liam Hemsworth și-au spus adio, după opt luni de căsnicie

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit, după opt luni de căsnicie, au anunțat reprezentanții artistei americane.

separator
„Liam și Miley au căzut de acord să se despartă în acest moment. Evoluând în permanentă și transformându-se că parteneri și că persoane, ei au decis că acesta este cel mai bun lucru pentru a se concentra asupra propriei persoane și cariere”, a declarat un reprezentat al lui Miley Cyrus pentru People, relatează ziare.com.

Reprezentantul cântăreței mai precizează că cei doi „vor rămâne părinți devotați ai animalelor pe care le dețin împreună” și roagă publicul să le respecte dreptul la intimitate pe parcursul acestui proces.

Zvonuri cu privire la despărțirea celor două vedete au început să apară sâmbătă, după ce Cyrus a postat pe o rețea de socializare o poză cu ea în care nu poartă verighetă. La începutul verii, cântăreața declara că nu i se potrivește „rolul soției tipice”.

„Cred că este foarte derutant pentru oameni faptul că m-am căsătorit. Dar relația mea este unică”, spunea Cyrus în august.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au întâlnit în 2009 pe platourile de filmare pentru The Last Song și au început o relație tumultoasă, căsătorindu-se în cele din urmă în decembrie 2018, în cadrul unei ceremonii intime.

29 de persoane s-au otrăvit la o nuntă din Chișinău
Articolul anterior
Un bărbat a suferit arsuri grave după ce țigara electronică i-a explodat în buzunar
Articolul următor
Alte articole interesante