Miliardarul japonez, care își căuta online partenera de viață, a renunțat după ce a primit 28.000 de răspunsuri

Un miliardar japonez care căuta o „parteneră de viață” care să-l însoțească în călătoria Space X în jurul lunii și-a anulat planurile.

separator
Mogulul din domeniul modei Yusaku Maezawa a postat online un anunț prin care spunea că își caută o parteneră de peste 20 de ani. Aproape 28.000 de tinere i-au răspuns, însă joi miliardarul a spus că are „sentimente confuze” și a renunțat la căutare, potrivit BBC NEWS și digi24.ro.

Încă intenționează să călătorească în spațiu, în 2023, dar fără parteneră.

În ianuarie, bărbatul de 44 de ani a postat online un anunț în care spunea că își caută o parteneră care să-l însoțească în spațiu. Anunțul conținea o listă de condiții și criterii: să fie singure, în vârstă de peste 20 de ani și interesate să ajungă în spațiu.

Procesul de selecție urma să fie redat într-un documentar numit „Îndrăgostiți de lună plină”. Joi, însă, bărbatul a anunțat pe Twitter că nu mai caută o însoțitoare în spațiu.

Yusaku Maezawa s-a despărțit recent de actrița Ayame Goriki, în vârstă de 27 de ani.

Nu este prima dată când Maezawa, fondator și fost CEO al retailerului online de modă Zozo, a atras atenția. Înainte de a-și căuta online parteneră, a promis că va împărți 925.000 de dolari la 100 de persoane selectate la întâmplare, care urmau să distribuie un tweet. Câștigătorii au fost anunțați acum câteva luni.

În 2018, Maezawa a fost desemnat primul pasager privat care va zbura, în 2023, în jurul lunii cu SpaceX, compania deținută de Elon Musk.

Prețul pe care Maezawa a fost de acord să îl plătească pentru biletul său în spațiu nu a fost dezvăluit, dar, potrivit lui Musk, a fost vorba de „mulți bani”.

Femeia care a lăsat bebelușul în scara unui bloc, a recunoscut că este mama acestuia
Articolul anterior
Poliția: femeia care și-a abandonat copilul în scara unui bloc e originară din Dondușeni
Articolul următor
Alte articole interesante