Milionarii americani au luat cu asalt stațiunile de vară pentru izolare

De trei săptămâni, agenții imobiliari din SUA ce confruntă cu un val tot mai mare de cereri de închiriere a vilelor din stațiunile de vară, în încercarea milionarilor de a fugi de coronavirus și a se izola acolo.

separator
Astfel, zonele care în mod normal erau populate de la sfârșitul lunii mai până la începutul lunii septembrie, au fost luate cu asalt încă din martie, lucru care i-a făcut pe agenții imobiliari să considere anul 2020 cel mai aglomerat an din istoria stațiunii Hamptons.

Eddie Shapiro, președintele unei agenții imobiliare, care este specializată în proprietăți de lux din Hamptons, a povestit că într-o dimineață a fost sunat și i s-a cerut o casă cu șase sau șapte camere pentru două luni, contra sumei de 200.000 de dolari.

„Am găsit casa de care avea nevoie și i-am trimis fotografiile. S-a uitat la ele și a luat imediat decizia. A transferat banii și în aceeași noapte, după o curățare și dezinfectare minuțioasă, s-a stabilit în casă cu familia sa timp de două luni „, a declarat acesta.

În contextul pandemiei de coronavirus, agențiile imobiliare au foarte multe solicitări similare. Perspectivele de a sta în New York, unul dintre epicentrele din SUA ale pandemiei coronavirusului, au produs un exod elitist către locuri mai deschise și mai spațioase pentru a trece prin izolare mai ușor.

Cei care au a doua rezidență s-au grăbit să le ocupe, scrie b1.ro.

Ministrul Educației: Peste 90% din elevi şi studenţi sunt antrenaţi în procesul de instruire la distanţă
Articolul anterior
Covid-19. Marea Britanie vrea să testeze 25.000 de persoane pe zi
Articolul următor
Alte articole interesante