Milionarul Karl Reipen caută voluntari care vor locui cu el într-o vilă de lux, în paradisul din Noua Zeelandă

Și bogații suferă de singurătate. Un om de afaceri vrea să găsească o companie care împreună cu el s-ar bucura de viață în paradisul din Noua Zeelandă.

separator
Omul de afaceri german Karl Reipen a cumpărat o proprietate pe Insula Nordului din Noua Zeelandă după ce a vizitat țara în 2000 și s-a îndrăgostit pur și simplu de ea, scrie life.ru cu referire la Stuff.

El s-a mutat în acest loc ceresc și a început să-și pună dorința în ordine. I-a fost nevoie de aproximativ zece ani în singurătate. Și acum a decis să rectifice situația și să-și împartă edenul cu alții.Bărbatul caută zece voluntari cu vârsta mai mare de 70 de ani, care vor fi de acord să locuiască pe moșia sa de 5,6 milioane de dolari, unde există și o vinărie și o fermă. Anunțul prevede că oaspeții pot trăi în case pentru două persoane, se pot întâlni la cină, se pot bucura de conversații și vederi minunate asupra mării și a altor bucurii de pe insulă.

„Dacă ați dori să trăiți într-o societate cu oameni interesanți, atunci aceasta poate fi o oportunitate excelentă. Vă puteți bucura de mers pe jos, pescuit, cumpărături, caiac, înot sau vizionarea păsărilor și a animalelor drăguțe”, spune Karl Reipen.

Karl Reipen a făcut o avere vânzând cafea refrigerată, lucrând cu companii mari precum Nescafé și Coca Cola. Există, de asemenea, un fond de caritate care poartă numele multimilionarului.

Ducii de Cambridge, pe motocicletă de Sărbători! Felicitare de Crăciun inedită anul acesta
Articolul anterior
O fetiță de 4 ani și-a ajutat mama să nască! A ținut-o de mână
Articolul următor
Alte articole interesante