Millenium șochează prin rezistență

Aduc acasă cele mai mari premii și trofee de la majortitatea concursurilor internaționale de muzică, duc faima țării noastre departe de hotarele ei și totuși nu sunt prețuiți acasă. Chiar dacă nu li se permite să cânte pe scena din Piața Marii Adunări Naționale sau în alte concerte de amploare, formația Millenium muncește din greu la repertoriul său și cântă cu drag pentru cei care îi solicită aici, acasă. Și când zic ”muncesc din greu”, nu măresc lucrurile. La moment Millenium este poate unica formație care are bine închegat un program live de 7 ore și jumătate. Aceasta presupune 176 de cântece, originale  și preluate din repertoriul internațional.

separator

”Peste 5.000 de spectatori din Rusia au rămas uimiți, după ce membrii formației au cânta 3 ore și jumătate și nu arătau deloc obosiți. Au fost șocați să audă că avem un program care durează mai mult de 7 ore”, ne-a spus cu mândrie Vlad Gorgos, producătorul formației.

Chiar de Revelion 2013, Millenium a primit o invitație privată de a susține un astfel de recital. Unica întrebare este: cum rezistă membrii formației să cânte live și cu suflet 7 ore?

“În primul rând, este vorba despre un caracter puternic. Toți cei 3 membri ai formației Millenium avem un caracter foarte puternic. Nu oricine ar rezista regimului Millenium, fapt pentru care am și rămas doar 3. În al doilea rând, este vorba de o școală foarte bună și un mentor care știe să susțină spiritul colectivului. La fel de important este antrenamentul vocal și pregătirea fizică. Noi ținem cont de fiecare sfat primit de la vocaliștii internaționali. Zilnic facem exerciții fizice și antrenăm respirația. Dacă respiri corect, cânți corect, iar dacă cânți corect nu obosești. Foarte important pentru succesul unui artist este un regim alimentar corect și 8 ore de somn. Nu lenevim nici o zi. Dacă vrei să reușești, trebuie să ai un program bine organizat. Și desigur…multă, multă muncă ”, ne-a declarat Olga Gorcinschi.

Iată cum decurg repetițiile de zi cu zi:

text: Natalia Bodiu

Tratament naturist pentru durerile de gât
Articolul anterior
Vafé-uri / Gofrete
Articolul următor
Alte articole interesante