Ministerul Afacerilor Externe: Încă o moldoveancă a fost depistată cu coronavirus în Italia

Responsabilii de la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță că, în cazul celei de-a doua femei, cetățean al Republicii Moldova, care a intrat în contact cu o persoană contaminată cu virusul Covid-19, potrivit autorităților italiene, rezultatele analizelor prelevate în urmă cu două zile au indicat un rezultat pozitiv.

separator
Starea de sănătate a femeii este una bună și nu necesită internare, ea aflându-se în momentul de față în carantină la domiciliu.

În prezent, Ambasada Republicii Moldova la Roma, împreună cu Consulatul General de la Milano şi Consulatul de la Padova, se află în legătură constantă cu autoritățile italiene cu atribuții în gestionarea situației privind coronavirusul.

Despre evoluția celor două cazuri, autoritățile italiene vor informa constant Misiunile noastre Diplomatice.

MAEIE informează că cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă pe teritoriul Italiei pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon de urgență

Ambasada Republicii Moldova la Roma: +39 3294421091;

Consulatul General de la Milano +39 3206108989;

Consulatul din Padova +39 3805905331;

precum şi la Centrul de Apel al MAEIE 0 80 090990 (apeluri din Republica Moldova) sau +373 22 788722 (apeluri din străinătate).

Cele mai bune metode pentru a ajuta ficatul să elimine rapid şi eficient toxinele periculoase din organism
Articolul anterior
Mic ghid de folosire și combinare a condimentelor
Articolul următor
Alte articole interesante