Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, diagnosticată pozitiv cu Covid-19

Ministra Sănătății Viorica Dumbrăveanu a confirmat că s-a infectat cu noul Coronavirus, după ce un anunț în acest sens a fost făcut mai devreme de către fostul edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă. Într-o postare pe pagina sa de socializare, Viorica Dumbrăveanu a menționat că, în acest moment, urmează tratamentul prescris de către medici pentru infecția Covid-19 și a transmis gânduri bune pentru toate cadrele medicale din țara noastră care luptă cu noul virus.

separator

,,De șapte luni, Republica Moldova se confruntă cu o criză fără precedent. Sistemul medical, împreună cu alte autorități ale statului, cu cetățenii responsabili, încearcă să facă față infecției COVID-19. Toți împreună am lucrat și lucrăm până la epuizare.
În tot acest răstimp, am luptat pentru viața fiecărui cetățean și am trecut peste greutăți inimaginabile. Din păcate, am pierdut colegi și prieteni, care nu au reușit să înfrunte boala.
În aceste momente și eu mă lupt cu boala. Nu în calitatea mea de ministru, dar ca pacient testat pozitiv la COVID-19. E greu, atât moral, cât și fizic, dar urmez tratamentul prescris de medici și sper că voi trece cu bine de COVID-19.
Aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră, este cel mai de preț lucru pentru care merită să luptăm în această viață.
Mulțumesc colegilor din sistemul medical, care muncesc zi și noapte, cu dedicație și curaj.
Sănătate tuturor și gânduri bune”, a specificat Ministra, pe pagina sa de facebook.

Ce se va întâmpla după redeschiderea școlilor: anunțul experților europeni
Articolul anterior
500 de cazuri noi de Covid-19, confirmate în Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante