Miniștrii Apărării ai NATO au convenit să ajute Moldova să își crească capacitățile militare

Miniștrii Apărării ai NATO au convenit să ajute Moldova să își crească reziliența militară. Anunțul a fost făcut de secretarul General al Alianței, Jens Stoltenberg, după întrunirea oficialilor la Bruxelles, scrie realitatea.md.

Pe lângă Republica Moldova, de ajutorul NATO va mai beneficia Georgia, Bosnia și Herțegovina. Ajutorul vine în contextul războiului din Ucraina, regiunile fiind considerate vulnerabile.

Despre suport personalizat pentru Moldova vorbea săptămâna trecută și secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană. Declarațiile erau făcute în timpul unei întrevederi cu Natalia Gavrilița la Bruxelles.

Atunci, Geoană făcea referire la bombardamentele din Ucraina și survolarea spațiului aerian al Moldovei de rachete. Conform lui, atacurile împotriva țării vecine afectează și securitatea statului nostru.

Un preot din Moscova a bătut o pensionară care vindea flori la câțiva metri distanță

Un pretins sjulitor al bisericii din Moscova a agresat o bătrână, ziua în amiaza mare. Bărbatul agresiv cerea de pomană lângă stația de metrou Marksistskaia, iar pensionara vindea flori la câțiva metri distanță. Presupusul preot a lovit-o pe femeie cu piciorul, în timp ce ținea o icoană în mâini.

Un preot din Moscova a agresat o pensionară: A lovit-o cu piciorul

Canalul Baza relatează că pensionara ar fi decis să-și comercializeze florile puțin mai aproape de locul în care cerșea preotul. Reieșind din imaginile surprinse, „concurentul” nu a apreciat inițiativa femeii, transmite realitatea.md.

Fără să lase icoana din mâini, bărbatul a lovit-o pe bătrână cu piciorul. Cu ochii în lacrimi, femeia a cerut ajutorul trecătorilor.

În cele din urmă, femeia s-a dovedit a fi mai bună la suflet decât preotul, refuzând să cheme ambulanța și poliția.

Mark Zuckerbeg a devenit tată a treia oară

Mark Zuckerbeg, cofondatorul Facebook, a devenit tată din nou. Soția lui, Priscilla, a născut o fetiță, care a primit numele Aurelia.

Fericire în familia lui Mark Zuckerberg: A devenit tată de fetiță

„Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerbeg. Ești o mică binecuvântare”, a scris acesta pe Facebook.

Mark Zuckerberg este un antreprenor, dezvoltator de software și filantrop american care este cel mai bine cunoscut ca co-fondator și CEO al Facebook, cea mai mare platformă de socializare din lume.

Născut pe 14 mai 1984, la New York, Zuckerberg a dezvoltat de la o vârstă fragedă un interes pentru calculatoare și programare.

A urmat cursurile Universității Harvard, unde a lansat prima versiune a Facebook în 2004 ca site de rețea socială pentru studenții de la Harvard.

Ce spune taxatoarea din troleibuzul care a lovit mortal o copilă în Capitală

Taxatoarea din troleibuzul care a lovit mortal o copilă susține că fata nu a trecut regulamentar strada.

Totodată, ea susține că troleibuzul s-a oprit la trecerea de pietoni, iar după ce toate persoanele au traversat strada, troleibuzul a început să-și ia viteză, moment în care fetița a alergat înaintea mijlocului de transport pentru a traversa, însă nu a reușit și a ajuns sub roți.

Poliția are o altă versiune. Oamenii legii spun că fata traversa strada regulamentar, transmite protv.md, conform www.stiri.md.

Amintim că acest caz a avut loc în sectorul Ciocana al Capitalei. Copila lovită mortal avea 12 ani. Mai jos, video:

Ingeniozitate fără limite! Un tânăr, reținut după ce a creat un cont fals pe rețele și a estorcat mii de lei de la un bărbat sub identitatea fratelui acestuia
Articolul anterior
Plenul Parlamentului European, evacuat din cauza unui protest
Articolul următor