Ministrul britanic al Sănătății, demis după ce a fost filmat cum își sărută amanta. A încălcat regulile de distanțare socială

Matt Hancock a demisionat din funcția de ministrul al Sănătății din Marea Britanie, după ce a încălcat regulile distanțării sociale, fiind fotografiat sărutându-și amanta.

Matt Hancock a scris o scrisoare de demisie către Boris Johnson, în care a arătat a spus că „este dator oamenilor care s-au sacrificat atât de mult în această pandemie să fie sincer când i-a dezamăgit”.

„Ultimul lucru pe care mi l-aș dori este ca viața mea privată să distragă atenția de la concentrarea de a ieși din această criză”, a adăugat ministrul demisionar.

„Vreau să-mi reiterez scuzele pentru încălcarea regulilor și să-mi cer scuze față de familia mea și de cei dragi pentru că i-am expus. De asemenea, trebuie (să) fiu cu copiii mei în acest moment”, a mai menționat Matt Hancock.

Trei parlamentari conservatori au cerut azi demisiei lui Hancock, scrie și Daily Mail.

Prim-ministrul Boris Johnson a spus că îi pare rău că l-a pierdut pe Hancock și că fostul ministru ar trebui să fie mândru de munca pe care a făcut-o în funcția de ministru.

Matt Hancock a sărutat-o ​​și a îmbrățișat-o pe asistenta sa, Gina Coladangel, pe 6 mai – cu unsprezece zile înainte de a fi ridicată interdicțiile. Ambii sunt căsătoriți și au copii.

Soția ministrului, Martha Hancock, a refuzat să răspundă întrebărilor reporterilor în timp ce părăsea locuința cuplului din Londra purtând ochelari de soare, zvonurile susținând că aceasta și-a dat afară soțul din casa familiei.

Bacalaureat 2021: Au fost anunțate notele obținute de către elevi la examene
Articolul anterior
Legumicultorii aruncă tone de castraveți. ,,I-am dona, dar nu vine nimeni să îi ia!”
Articolul următor
Alte articole interesante