Ministrul Sănătății, despre șoferii prinși băuți la volan: permisul ar tebui să fie retras pe viață

Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, a exprimat condoleanțe familiei șoferului ambulanței decedat în urma accidentului din raionul Drochia.

separator
Totodată, oficiala și-a exprimat indignarea față de faptul că tot mai mulți șoferi urcă la volan în stare de ebrietate și a declarat că pentru asemenea încălcări, permisul ar trebui să fie retras pe viață.

„Este al doilea caz în lanț, când un șofer beat criță se urcă la volan și conduce. Nu pot să cred că nimeni nu a încercat să-l oprească pe acel tânăr. Rezultat – tamponarea în viteză nebună a unei ambulanțe staționate, soldată cu un deces și 5 spitalizări, dintre care 3 sunt cadre medicale”, a scris Ala Nemerenco pe pagina sa de Facebook, potrivit unimedia.info.

„Eu cred că trebuiesc înăsprite toate regulile și de primire a permisului auto, dar și de sancționare pentru încălcările comise. Beat la volan – retras permisul pe viață”, a mai adăugat Ala Nemerenco.

Lilu a trecut prin clipe grele: mama ei se afla în ambulanța accidentată grav la Drochia. Mărturisirile prezentatoarei TV
Articolul anterior
Opt mame au murit într-un cumplit accident produs în Ialomița, România
Articolul următor
Alte articole interesante