Ministrul Sănătății din Marea Britanie a fost diagnosticată cu coronavirus

Ministra Sănătății din Marea Britanie, Nadine Dorries, a fost diagnosticată cu coronavirus, fiind prima membră a Parlamentului britanic ce a fost testată pozitiv. Politiciana a declarat că a luat toate măsurile de precauție și că s-a autoizolat acasă, scrie BBC, conform unimedia.info.

separator
Nadine Dorries a scris, într-un mesaj pe o rețea de socializare, că speră că ceea ce este mai rău să fie acum, însă își face griji pentru mama sa cu care locuiește împreună, În vârstă de 84 de ani, și a manifestat simptome de răceală. „Fiți sănătoși și spălați-vă pe mâini, fiecare.”

Vestea vine în contextul în care a șasea persoană a murit din cauza virusului din Marea Britanie, care are un total de 382 de oameni infectați.

Ultima persoană care a decedat a fost un bărbat de aproximativ 80 de ani, care avea condiții de sănătate subiacente. Între timp, Serviciul Național de Sănătate al Angliei a declarat că a extins capacitatea de testare a persoanelor pentru acest tip de infecții, iar numărul de cazuri se așteaptă să crească în continuare.

Ghid de supravieţuire: tot ce trebuie să ştii dacă ai luat coronavirus
Articolul anterior
Jurnalul unui medic infectat cu coronavirus. Ziua a 4-a: mai multă tuse și oboseală. Ecografic, se vede clar pneumonia
Articolul următor
Alte articole interesante