Minoră dată dispărută, găsită fără suflare într-un apartament din Chișinău

O adolescentă de 16 ani a fost găsită în această dimineață fără suflare într-un apartament din cartierul Telecentru al Capitalei.

Actualizare: Detalii noi despre crima îngrozitoare de la Telecentru

”Cazul a fost înregistrat, la moment de către angajații poliției și procuraturii sunt desfășurate acțiuni de investigașie și urmărire penală în stabilirea tuturor circumstanțelor”, a declarat ofițerul de presă Natalia Stati pentru stiri.md.

Ofițerul de presă a mai precizat că Poliția va reveni ulterior cu mai multe detalii pe marginea acestui caz. 

În același timp, pe canalul de Telegram Ungureanu 112 se spune despre o adolescentă de 16 ani care a fost anunțată ca fiind dispărută acum câteva zile. Aceasta a fost găsită fără suflare într-un apartament din cartierul Telecentru, din Chișinău. Minora ar fi fost înjunghiată cu un cuțit de către un tânăr în vârstă de 18 ani.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Deschide.MD că oamenii legii au depistat cadavrul noaptea trecută, în jurul orei 02:20. În același apartament se afla și adolescentul de 18 ani care a fost reținut pentru 72 de ore.

Acesta le-ar fi declarat polițiștilor că în urma unui conflict apărut între el și victimă i-a aplicat o lovitură de cuțit în urma căreia, ultima a murit.

Anterior, pe rețele de socializare, au apărut mai multe anunțuri despre dispariția fetei, în care se anunța că aceasta ar fi ieșit la plimbare vineri, 16 octombrie, dar nu s-a mai întors. Despre dispariția fetei, poliția a fost anunțată două zile mai târziu, în data de 18 octombrie.

Poetul Dumitru Matcovschi ar fi împlinit astăzi 81 de ani
Articolul anterior
Prima țară din Europa care impune restricţii pentru toată populaţia
Articolul următor
Alte articole interesante