Minora de 14 ani dată dispărută, a fost găsită

Minora de 14 ani din Bender, dată dispărută la 31 iulie, a fost găsită. Aceasta a plecat de acasă, invocând că părinții nu ar fi lăsat-o să iasă din casă până seara târziu.

separator
Milițienii din Bender au avut o discuție cu minora dispărută. Cu toate acestea, nu a fost ușor să o convingă pe aceasta să se întoarcă acasă.

Prima noapte a petrecut-o la prietena ei, pe ai cărei părinți i-a mințit că a pierdut cheile apartamentului, iar familia era plecată. A doua noapte, a stat la un prieten.

Timp de aproape două zile, Elvira nu a luat legătura cu mama ei, dar a vizitat regulat paginile ei de pe rețelele de socializare. Inspectorii minori au stabilit un cerc de cunoscuți pe Internet cu care Elvira a vorbit. Ea a spus unuia dintre ei că a plecat special de acasă, deoarece părinții ei nu i-au permis să iasă din casă până seara târziu. Fata a indicat în mod deliberat locația greșită, deși în tot acest timp a fost în Bender.

După ce au colaborat cu prietenii dispăruți, milițienii l-au convins pe unul dintre adolescenți să facă o întâlnire cu fata. Elvira nu se aștepta ca altcineva să vină împreună cu prietena ei. Văzând-o pe mama sa, Elvira a încercat să fugă. Cu toate acestea, poliția a oprit-o pe fată.

Polițiștii de la Bender au avut o discuție cu școlara dispărută și cu mama ei.

Astăzi, creștinii ortodocși de stil vechi îi cinstesc pe Sfânta Maria Magdalena şi pe marele Mucenic Foca
Articolul anterior
Igor Stribițchi a dezvăluit motivul divorțului de soprana Olga Busuioc
Articolul următor
Alte articole interesante