„Minte-mă frumos”- filmul cu încasări record regizat de un moldovean

Filmul

separator
românesc „Minte-mă frumos”, este o producție MediaPro Pictures, și a fost regizat de Iura Luncaşu originar din Dubăsarii Vechi, care mai este și regizorul serialului de succes Pariu cu viața”.

Comedia romantică „Minte-mă frumos”  a devenit cel mai profitabil film românesc al ultimilor ani, după ce în acest weekend a adus în sălile de cinema nu mai puțin de 14.000 spectatori și a generat venituri de aproximativ 229.000 RON.

Filmul este regizat de Iura Luncașu, după un scenariu de Adrian Lustig, avândui Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian, Antoaneta Zaharia și Loredana Groza în rolurile principale.

“Minte-mă frumos” spune povestea a doi tipi simpatici din București, care duc o viață cât se poate de neobișnuită.  Dani (Andi Vasluianu) e part-time furnizor de servicii IT și part-time gigolo, iar Toni (Marius Damian) e full-time… hacker iscusit care își înșeală partenerul de viață – computerul – cu o tipă cunoscută pe Internet, Oana (Antoaneta Zaharia). Dana (Diana Dumitrescu) și Oana, ucenice cofetare și colege de apartament, sunt foarte diferite.

Dana este tipa senzuală, care sucește capetele bărbaților oriunde apare, pe când Oana iubește foarte mult prăjiturile, de unde și formele mai plinuțe. Și cum era de așteptat, când discuțiile lungi pe chat nu pot rămâne veșnic virtuale, Toni și Oana își dau întâlnire față-n față. Dar există o problemă: Toni nu seamănă deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la întâlnire în locul lui. Iar în loc de Oana la întâlnire vine colega acesteia Dana. Și de aici începe toată încurcătura.

Sursa: http://www.cinemagia.ro

Microdermabraziunea- metoda de curăţare a tenului iubită de vedete!
Articolul anterior
Vezi ce se ascunde în frigiderul participantelor „Serviciului de Slăbit Sănătos”
Articolul următor
Alte articole interesante