Mireasa care i-a șocat pe toți în ziua nunții. De ce și-a chemat foștii iubiți la petrecere

O mireasă i-a șocat pe toți invitații săi în ziua nunții. Ea și-a chemat foștii parteneri la eveniment, spre uimirea tuturor celor prezenți. Pe lângă alți mulți invitați, ea i-a mai chemat și pe foștii iubiți și, mai mult, i-a așezat la aceeași masă.

Ea este mireasa care ia socat pe toti in ziua nuntii De ce sia chemat fostii iubiti la petrecere

Cazul a avut loc în provincia Hunbei, din China și a devenit viral în mediul online. Mireasa a dat și nume mesei unde erau foștii parteneri, în număr de cinci, ”masa foștilor iubiți”.

Mare le-a fost mirarea bărbaților când s-au văzut față în față și unul lângă altul. Și-au dat seama în cele din urmă că fac parte dintr-o strategie și că fosta lor iubită vrea să le facă în ciudă.

Cum au reacționat foștii parteneri ai miresei

La un moment dat, foștii au lăsat uimirea deoparte și au făcut cunoștință, pentru a se cunoaște mai bine. Ba chiar au ciocnit pahare de băutură toată noaptea, au dansat și au cântat până în zori.

Imaginile de la nuntă au fost postate în mediul online, iar internauții s-au amuzat copios de faptul că toți seamănă între ei, printre altele.

”Cum a reușit mireasa să adune atât de mulți băieți care seamănă foarte mult unul cu altul?”/ Nu este greu să ne dăm seama cum arată soțul ei/ ”Nu numai că mireasa îndrăznește să îi invite, dar și acest grup „de bărbați” a îndrăznit să participe”, sunt o parte dintre reacțiile celor din online. Video:

sursa

Chișinăuienii vizitează strada 31 August 1989 pentru a face poze cu caldarâmul istoric al Capitalei

O bogăție istorică a ieșit la suprafață în urma demarării lucrărilor la strada 31 August 1989 din centrul municipiului Chișinău. Un caldarâm vechi de peste 100 de ani ne transpune în misterul senzațional al vremurilor istorice, cu o deosebită admirație pentru trecut. Autorităților le-a venit ideea să păstreze o porțiune din această comoară pe care au pășit înaintașii noștri. Între timp, chișinăuienii încântați merg la fața locului pentru a face poze și a surprinde o fărâmă din istoricul prețios.

Ar putea fi o imagine cu stradă
foto: Eugen Urușciuc

În timp ce unii locuitori ai Capitalei susțin intenția de păstrare a pavajului, alții sunt de părere că acesta nu trebuie păstrat deoarece ar crea incomodități pentru lumea modernă a urbei.

,,Zic: ia dă să ating și eu caldarâmul istoric al Chișinăului 🙂”, a menționat pe facebook Eugen Urușciuc, autorul imaginii de mai sus. Alți internauți au comentat:

,,Foarte frumos 👏

,,Ar fi ideal să fie transformată în alee pietonală”

,,Cât e de frumos”

,,Eu cred ca îs unicul care nu înțelege de ce îi așa de multă agitație cu caldarâmul acesta. Orașul trebuie să fie în primul rând comod pentru oameni și în al doilea rând frumos.

,,Acest pavaj are o mulțime de dezavantaje: el nu este nici comod și nici nu ii tare frumos. Pe el este foarte dificil de deplasat cu cărucioare cu copii, cu biciclete/trotinete, chiar și pentru pietoni îi incomod. Unicul lui plus este faptul că-i foarte vechi, dar pentru o simplă „nostalgie” să creezi atâta disconfort în centrul capitalei, un absurd”, a mai scris un tătic.

MAEIE salută concluziile Consiliului European care reafirmă sprijinul continuu al Uniunii Europene pentru Republica Moldova

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene salută concluziile Consiliului European care reafirmă sprijinul continuu al Uniunii Europene pentru Republica Moldova în procesul de aderare la marea familie europeană.

MAEIE salută concluziile Consiliului European care reafirmă sprijinul continuu al UE

Uniunea Europeană a anunțat că va continua să ofere Republicii Moldova tot sprijinul relevant, inclusiv pentru consolidarea rezilienței, securității, stabilității, economiei și aprovizionării cu energie a țării în fața acțiunilor destabilizatoare ale actorilor externi. De asemenea, va acorda sprijin în procesul de aderare la UE. În acest context, Consiliul European a invitat Comisia Europeană să prezinte un pachet de sprijin înainte de următoarea sa reuniune, transmite IPN.

„Suntem recunoscători pentru angajamentul UE de a consolida rezistența, securitatea, stabilitatea, economia și securitatea energetică a Republicii Moldova, în special în contextul încercărilor unor actori externi de a destabiliza țara noastră”, menționează Ministerul de Externe într-un comunicat de presă.

Potrivit MAEIE, Republica Moldova este pe deplin angajată în calea sa de aderare la Uniunea Europeană și apreciază sprijinul UE în acest sens.

Meteorologii anunță pentru astăzi temperaturi de +20 grade celsius

Temperaturi record în luna martie. Meteorologii anunță pentru astăzi, 24 martie, temperaturi de +20 grade celsius.

Prognoza-meteo-marți-7-aprilie-2020.-În-ce-zone-din-țară-se-vor-înregistra-cele-mai-ridicate-temperaturi.-Anunțul-meteorologilor-2  | Unica.md

Temperatura maxima a zilei se va încadra între +15..+20ºC. Temperaturile minime ale nopții următoare se vor situa între +1..+6°C.

Precipitațiile continuă să lipsească. Vântul va sufla slab spre moderat.

Indicele Percepţiei Corupţiei 2022: majoritatea ţărilor din clasamentul IPC au progresat puţin sau n-au progresat deloc în combaterea corupţiei
Articolul anterior
Un român care ar fi omorât un bărbat peste Prut și se ascundea la noi în țară a fost reținut de polițiștii moldoveni
Articolul următor