Mirele și mireasa s-au ras în cap la propria nuntă

Un mire și o mireasă s-au ras în cap la propria nuntă, în fața oaspeților. Gestul i-a emoționat pe invitați. Mirii au făcut asta pentru a o susține pe mama tinerei care lupta împotriva cancerului în acea perioadă.

Luna Macapagal, din Auckland, Noua Zeelandă, a fost diagnosticată cu cancer ovarian în faza 4 în anul 2018 și a trecut și prin operații și chimioterapie, precum și tratament cu radiații și medicamente.

Fiica Lunei, Jony, in vârstă de 20 de ani, a vrut să își surprindă mama la nunta ei și să își radă capul în solidaritate, când actualul soț, Alistair, în vârstă de tot 20 de ani, i-a propus să facă acest lucru împreună chiar în timpul evenimentului.

Ceremonia a avut loc la Allely Estate, în Kumeu. Mirele și mireasa au pășit pe ringul de dans. Invitații credeau că cei doi vor lua parte la o tradiție filipineză, în care dansează în timp ce invitații le dau bani.

Însă DJ-ul a anunțat că tânărul cuplu a pregătit o altă surpriză. Alistair s-a așezat pe scaun și Jony l-a ras în cap.

Imediat, în sală s-au auzit răsete și plâns atunci când Jony i-a luat locul lui Alistair și noul ei soț a ras-o în cap.

Alistair a declarat că a vrut să se radă în cap alături de Jony în solidaritate pentru soacra sa și să demonstreze că cei care luptă împotriva cancerului nu sunt niciodată singuri.

Din păcate, la două luni după lupta, Luna a decedat, pe 12 ianuarie 2021, scrie Daily Mail. Cuplul continuă proiectele menite să atragă atenția publicului asupra problemelor cauzate de cancer.

”Am fost fericiți să vedem cât de fericită și de mândră a fost de gestul nostru,” a declarat Jony. ”Nu știam la ce să ne așteptăm, dar am fost foarte încântați în acel moment.”

”Răspunsul a fost neașteptat, toată lumea de la nuntă plângea și ne spunea cât de mândră e. Am primit donații din întreaga lume, ceea ce a fost neașteptat, și am fost foarte recunoscători celor care au donat sau ne-au oferit susținere.”

Jony și Alistair s-au cunoscut atunci când aveau 5 ani și au mers și la școală împreună, dar au început o relație în urmă cu doar 3 ani. Alistair a cerut-o în căsătorie la Grădinile Botanice din Auckland, după ce i-a cerut permisiunea Lunei.

sursa

Ucraina a dat startul proiectului care prevede construcția magistralei noi Kiev-Chișinău
Articolul anterior
Un nor de praf saharian vine spre Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante