,,Miss Anglia” 2019 se reangajează ca medic pentru a ajuta bolnavii cu coronavirus

Bhasha Mukherjee, fostă Miss Anglia în 2019 şi reprezentată a Marii Britanii la Miss World, a anunţat că renunţă la acţiunile caritabile pe care le desfăşura în această perioadă pentru a da o mână de ajutor în lupta coronavirusului. Fosta câştigătoare a Miss Anglia a stat 14 zile în carantină după revenirea în ţară, iar acum este pregătită să îşi reia profesia de bază, cea de medic.

separator
Mukherjee s-a ocupat în ultima perioadă cu acţiuni caritabile desfăşurate în mai multe ţări din Africa şi Asia, însă a ales să revină în Anglia şi să se reangajeze la fostul spital în care lucra pentru a-i ajuta pe bolnavii infectaţi cu noul coronavirus.

Tânăra a fost contactată de foştii săi colegi de la spitalul Pilgrim care i-au relatat că situaţia este gravă şi le-ar prinde bine o mână de ajutor. Mukherjee nu a stat pe gânduri, şi-a sunat foştii şefi şi le-a spus că vrea să se întoarcă.

Ea a declarat pentru CNN că a simţit că este greşit să poarte coroana de Miss, chiar şi în scopuri umanitare, în timp ce oamenii din întreaga lume mor din cauza coronavirusului şi colegii ei lucrează din greu în spitale.

Bhasha Mukherjee s-a întors în Marea Britanie miercuri cu British High Commission în Calcutta pentru a găsi un zbor din India către Frankfurt, apoi spre Londra. „Nu există un moment mai bun pentru mine să fiu Miss Anglia şi să ajut Anglia într-o perioadă când are nevoie”, a afirmat ea.

”Am vrut să mă întorc acasă. Am vrut să mă întorc acasă cât mai repede şi să încep să muncesc cât mai repede”, a mai declarat Mukherjee pentru CNN, potrivit digi24.ro.  

Japonia va oferi țării noastre un medicament gratuit pentru combaterea Covid-19
Articolul anterior
Țara care ar putea fi lovită cel mai puternic de Covid-19 din Europa: 66 mii de morţi până în august
Articolul următor
Alte articole interesante