Miss Unica Sport 2012 la cea de-a X ediție

Frumusețe, eleganță și siluete de invidiat – asta au putut admira cei care au participat la evenimentul Miss Unica Sport 2012, organizat de Unica Sport.

separator

Pentru titlul de Miss au concurat doamnele şi domnişoarele care au frecventat antrenamentele de shaping în reţeaua Unica Sport. Acestea pot fi numite adevărate luptătoare, datorită tăriei de caracter de care au dat dovadă pentru rezultatele miraculoase. Unele dintre participante ajungând să slăbească cu până la minus 20kg, -40kg sau chiar -60 kg.

În urma preselecției au rămas în concurs 10 femei care și-au schimbat nu doar silueta dar și destinul, manifestându-se în cele 3 probe: prezentarea, proba shaping și proba rochiilor de seară.

Printre invitaţii care au ridicat atmosfera și au felicitat finalistele au fost: Ionel Istrati, Adrian Ursu, Janet Erhan și Laurențiu Popescu, Geta Burlacu și Aurel Chirtoacă, Vitalie Dani, Lenuța Burghilă și Aura.

Iar la final juriul concursului Miss Unica Sport 2012, împreună cu publicul au ales învingătoarea: Covalenco Lilia, cea care a slăbit cu 63 kg. Pe locul II s-a situat Canuda Lilia, iar Palencu Violeta s-a ales cu titlul “Miss Simpatia Publicului”, acumulând cele mai multe voturi din partea publicului.

Seara a excilat cu decernarea premiilor revistei Unica.md, care a nominalizat 8 titluri de excelență pentru activitate celor care susțin femeile din R. Moldova.

Parteneri:

Rochiile din dantelă- un must have al anului 2013
Articolul anterior
Te lupţi cu călcâiele uscate şi crăpate? Află soluţia!
Articolul următor
Alte articole interesante