Misterul tinerei care a pozat în lenjerie intimă la Piața Centrală și reacția oamenilor din jur!

Un proiect fotografic mai puțin obișnuit și-a propus să spargă barierele create de membrii societății care, privesc expunerea corpului uman, tratând acest caz ca pe un semn rușinos, condamnabil. Pe de altă parte, este greșit să reacționezi la un corp dezgolit doar prin prisma sexualității și a tentei sexuale, o reacție frecventă în special în rândul bărbaților tineri.

separator
Proiectul fotografului Nathaniel Kowalsky și modelului Sorina Dima arată reacția oamenilor la ceva intim, care ar trebui ascuns dacă este să ne conducem după regulile societății, dar nu toți ascund, poate că nici nu ar trebui.

„Ideea acestui proiect ne aparține la ambii, s-a născut prin discuții și înainte să mergem la Piață știam ce cadre vreau să prind, din acest motiv nu a durat mult ședința foto, vreo 15 minute. La piață am savurat din mai multe reacții, unele pozitive și cu o doză de flirt, altele de ură.

Proietul este despre acceptarea de sine, corpul ne aparține și trebuie să-l iubim așa cum este, sau să-l muncim pînă la momentul cînd o să ne placă. În viața noastră nu trebuie să fie loc pentru frustrări, invidie și energie negativă. Nu ar trebui să ne intereseze ce se întîmplă în viața unui om străin.

Nu ar trebui să criticăm persoanele pentru felul său de a fi. Este despre ce nu ar trebui să facem, prezentat printr-o manieră provocatoare.

Un corp frumos, expus publicului, e ca un masacru voluntar. Poate este despre ceea ce face fiecare dintre noi, postăm viața noastră personală și așteptăm să fim apreciați, dar nu și criticați direct.

Proiectul nostru arată reacția oamenilor la ceva intim, care ar trebui ascuns dacă să ne conducem după regulile societății, dar nu toți ascund, poate nici nu ar trebui”, a declarat fotograful Nathaniel Kowalsky pentru diez.md.

 

Angajatorul va putea emite ordinul de concediere în perioada aflării salariatului în concediu medical
Articolul anterior
Bombă în showbizul românesc! Ion Alexandru Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat după 17 ani de relație
Articolul următor
Alte articole interesante