Moarte groaznică pentru o femeie găsită fără suflare pe o stradă din Trebujeni

Cadavrul unei femei, găsit zăcând pe o stradă, la Orhei. Ar fi fost bătută de o altă femeie din cauza unei datorii.

Caz tragic în raionul Orhei. O femeie a murit, după ce ar fi fost snopită în bătaie de o consăteancă, la care a mers în ospeție împreună cu soțul. Cadavrul acesteia a fost găsit, vineri dimineață, de localnici, pe o stradă din localitatea Trebujeni, scrie tv6.md.

Potrivit Poliției, victima de 46 de ani, împreună cu soțul său și un alt cuplu, au mers în după-amiaza zilei de joi în ospeție la doi concubini din aceeași localitate. Acolo, cei patru oaspeți, împreună cu gazdele și copiii acestora, au chefuit și consumat alcool.

Fiind în stare avansată de ebrietate, soțul femei a plecat spre casă, iar aceasta a mai rămas în ospeție. Se pare însă că lucrurile au scăpat de sub control, atunci când între ea și gazdă s-a iscat un conflict, motiv fiind o datorie. Martorii au povestit că gazda și-a bătut crunt oaspetele, până când femeia și-a pierdut cunoștința. Loviturile au continuat chiar și atunci când victima zăcea la podea fără semne de viață.

Câteva ore mai târziu, femeia și-a revenit, iar fiul gazdei alături de un amic, au luat-o în brațe și dus-o în stradă, lăsând-o să zacă în acolo. Spre dimineață, aceasta a fost găsită fără suflare de către un trecător, care a alertat poliția. Oamenii legii au pornit un dosar penal, iar expertiza de laborator urmează să stabilească cu exactitate cauza decesului.

Poliția investighează cazul.

Cleopatra Stratan a purtat la nunta sa cerceii din videoclipul „Ghiță”
Articolul anterior
O fetiţă a murit electrocutată de un încărcător de telefon
Articolul următor